Bende bilen bilir 2001 model polo 1.4 16V 101 HP lik highline modeli var.Simdi burda chip yaptıran arkadaslar vardır yada bilen vardır onlardan yardım istiyorum ben bu ay sonunda arabama chip yaptıracagım inşallah ama anlamadıgım bir durum söz konusu bazı chip markaları superchips ve wimmer benim aracımda 9 beygirlik bir artıs olur senin aracına diyor ama bazı chip tuning yapan yerler 14-15 beygir artıs olacak diyor bu konuda aydınlatırmısınız beni birde ankarada biyer buldum booster performance diye adamı aradım konustuk falan adam gercekten esnaf yani anlayışlı ben istanbula geliyorum ayda bir izmite ugrarım senin arabanıda o ara yaparız dedi ve istanbula gelirken ben seni ararım dedi gectigimiz cumartesi aksamı aradı ve ben yarın istanbula geliyorum yapalım istersen dedi ve ilk aradıgım zaman bana 600YTL fiyat vermişti bende dedimki arkadasa bende daha o kadar parayok 400YTL var bi dahaki aya yaparız dedim oda para sorun degil sonra verirsin geri kalanını dedi ben şasırdım ve helal olsun dedim ilk defa paragöz olmayan bi esnaf gördüm dedim icimden.neyse sizce asagıdaki degerler iyimidir ve gercek rakamlar olabilirmi ve 600YTL noormalmi veya cevrenizde daha uygun yapan varmı bu chip tuning işini arkadaslar bunu sormak istedim.Teşekkürler.