Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: ilginç bir tespit...  (Okunma sayısı 3795 defa)

ilginç bir tespit...
« : 06 Temmuz 2012, 14:09:44 »
arkadaşlar..o yere göğe sığdıramadıgımız en boş aracına bile bi dünya para ödedigimiz doğuş otonun biz müşterilerini nasıl sömürücü fırsatcıların eline teslim ettigi konusunda izlenimlerimi paylaşmak istiyorum sizinle...piyasada ikinci el araclara baktıgınızda 2012 model 10.ooo küsürlerde satılık dizel pololar görecesiniz..fiyatlar 38.ooo ile 39500 arası.ilginctir hepside 10-13000 kmlerde.. yani servis bakımı görmediginden  kaydı yok..
       Dün volkswagen bayiinden  sıfır polo beyaz renk trafik sigortasıda dahil 40300 lira fiyat aldım..ama arac agustosun 20 sinde teslim edliyormuş..şimdi bu durumda eğer arac almak zorundaysanız gideceksiniz  piyasada 3000'in üzerinde kiralik araç filosu olan şirketlerden ikinci ele düşmüş ve evveliyatı belli olmayan araçları alacaksınız. üstelik altları vurulmuş tamponlar rötuşlu çamurluklarda oynama yapılmış vs.vs kilometresi bile şaibeli  araçlar..kısaca şu an türkiyede volkswagen binek araç gurubunda böyle bi sektör var..bu durumda doğuş otonun hiçmi sorumlulugu yok.. sıfır araç alacasınız iki ay sonra gelecek..elimiz kolumuz bağlı kala kaldık..ne olaca şimdi__??
KURT SUSTU SUSALI,MEMLEKETİ ÇAKAL BASTI..!!

Çevrimdışı Frequency

  • Otomobil
    Skoda Fabia HTP
    Şehir
    Ankara
Ynt: ilginç bir tespit...
« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2012, 14:55:27 »
Adamlar para bağlamamak için stoklu çalışmıyorlar, direkt sipariş bazlı araç getiriyorlar, aynı mahalle arası galeriler gibi...vw isteyen çekmek zorunda oluyor mecbur...
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)

Çevrimdışı nakres

  • http://www.vwpasa.com/
Ynt: ilginç bir tespit...
« Yanıtla #2 : 24 Temmuz 2012, 15:15:14 »
bu yeni bir durum değil

  fabrikasında da sıra var ayretten gümrüğü vs ...bu durum biz müşterileri daha da heycanlandırıyor aracın 2 eli yükseliyor ..sıra bekleniyor gazlanıyoruz da gazlanıyoruz..
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon