Volkswagen Türkiye | Volkswagen | Polo ve Lupo | Bagaj Kilidi Sorunu
Sayfa: [1 ]
Gönderen
Konu: Bagaj Kilidi Sorunu (Okunma Sayısı 204 defa)
tiamol
Otomobili: Polo 98 6n
arkadaslar dun aksam bagaj kapagini kapattim bi daha acilmadi. sanirim kilidi bosa dusmus. anahtari ceviriyorim ama acilmiyor. ne yapmam lazim nasil sokulur bu kilit yardimci olursaniz sevinirim.
sortie34
.::ABDULLAH::.
Otomobili: Mercedes O 345
\__\==W==/__/
Arka koltukları yatırıp bagaja gir bagaj kapağını sök ordan hallede bilirsin bende birazdan gidip silecek sistemini söküp iptal edicem .
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
wow
Oktay
Otomobili: Sevdim seni birkere başkasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem..Logon yeter.
VW
Arka koltukları yatırıp bagaja gir bagaj kapağını sök ordan hallede bilirsin bende birazdan gidip silecek sistemini söküp iptal edicem .
Ağzımdan aldın lafı.
Merkezi kilit ise içerde mandal olma ihtimali yüksek.
T R A F İ K T E D İ K K A T 10 B İ N H A Y A T
tiamol
merkezi kilit yok arkadaslar
wow
Oktay
Otomobili: Sevdim seni birkere başkasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem..Logon yeter.
VW
merkezi kilit yok arkadaslar
Sen yinede bagaja içerden gir kaplamayı sök büyük ihtimalle mekanik olarakta içerden açılabilir.
T R A F İ K T E D İ K K A T 10 B İ N H A Y A T
tiamol
tesekkur ederim arkadaslar. icerden kapagi sokunce gordum zaten. kilit mekanizmasinda plastik bir parca yerinden cikmis. allahtan kirilmamis. onu yerine takinca sorun halloldu. cok sagolun....
sortie34
.::ABDULLAH::.
Otomobili: Mercedes O 345
\__\==W==/__/
Bende şimdi söktüm geldim elle açılıyor. Silecek motorunu sökemedim.
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
Sayfa: [1 ]
Tema Seçici
Açık Mavi -Dar
Koyu Gri -Geniş