aranıza yeni katıldım, herkese merhaba :) page 3
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Eylül 07, 2008, 02:46:15 ÖÖ
70459 Mesaj 4110 Konu Gönderen: 3439 Üye
Son üye: seyran
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Volkswagen  |  Polo ve Lupo  |  aranıza yeni katıldım, herkese merhaba :)
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 Yazdır
Gönderen Konu: aranıza yeni katıldım, herkese merhaba :) (Okunma Sayısı 3817 defa)
concrete
...DönnİsS...

Otomobili: Delikli nane 1.4 :)

1.4 16v

Üyelik Bilgileri
Ynt: aranıza yeni katıldım, herkese merhaba :)
Yanıtla #30 : Nisan 29, 2008, 06:44:25 ÖS

deniz, ibreyi sıfıra dayayıp 55 km gittim diyo o zaman saygı duyarım...
duyulasıca bi insanım demek ki Cheesy

UĞRUNA KAN DÖKÜLMESİ GEREKİYORSA ACIMAM DÖKERİM...ALAYINA KAN , ALAYINA İSYAN...

volksport
Volksport - Eralp

Otomobili: 6N 1.6 75ps

Mesaj sayısı kısmı geri gelsin...

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #31 : Nisan 29, 2008, 06:45:15 ÖS

yaa eralp kardeşim senin arabanda yedek depo yook kasma kendini Cheesy Cheesy Cheesy  bi insan bu kadar mı kıskanır kardeşim  Cool Cool tamam söz sana en yakın zamanda bi 5 litrelik bidon alıcam sende yedek depo olarak onu kullan zuhhahhaha  :saygılar

Kardeşim benim, seviyorum seni.... abi bizim ki eski model işte ne yapıcaksın... zaten benim depoda delik gezerken yerlere aktıyooo  Cheesy  Cool

polo35

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #32 : Nisan 29, 2008, 09:19:08 ÖS

yakit normal hosgeldin

tanra

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #33 : Nisan 30, 2008, 02:24:07 ÖÖ

dostum o zaman aracının ibresini sıfıra kadar dayandır, ve o halde 80 km daha git,Eğer bu araç bunu yapabiliyorsa yedek deposu vardır.

Volksport kardeş, inanmamak için niye bu kadar diretiyorsun anlamıyorum. Sana yalan borcumuz mu var alala  Grin
Yukarda yazdıklarımı okumuyormusun. Yedek depoyla  480 KM küsür, yedek deposuz 400 KM küsür gidiyorum diyorum. anlatamıyorum galiba  Grin
biz ne anlatıyoruz burda  Cheesy
Ama illa senin dediğin olsun istiyorsan tamam, benim yedek depo yok, ben uydurdum diyelim mutlu oldunmu Smiley
Burda birşey paylaşıyoruz. sen yok diyorsun, nedir bu karşı olma sebebin anlaşılır gibi değil Smiley
Git araştır, benim araç 2000 model comfortline. Bu model araç kullananlara danış, dediğimin doğru olduğunu anlayacaksın. Senin araçta olmayabilir ama benimkinde var. olay bu, bitti Smiley

OZGUR.K

Otomobili: Golf II TD

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #34 : Nisan 30, 2008, 03:01:21 ÖÖ

Yedek depo olayı dedikleri kırmızı yandıktan sonra bizleri en yakın  '' dünyanın en pahalı yakıtını satan istasyonlara ''  götürecek olan yakıt değil mi?Ekstradan bir bölüm yok ,rezerv bölüm olsa gerek.O da kırmızıdan sonradır herhalde.Kırmızıdan sonra ibre isterse dibi vursun,o hassaslıkta bir ibre içerde ne kadar yakıt olduğunu göstermez ki zaten..

volksport
Volksport - Eralp

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #35 : Nisan 30, 2008, 03:02:34 ÖÖ

Volksport kardeş, inanmamak için niye bu kadar diretiyorsun anlamıyorum. Sana yalan borcumuz mu var alala  Grin
Yukarda yazdıklarımı okumuyormusun. Yedek depoyla  480 KM küsür, yedek deposuz 400 KM küsür  gidiyorum diyorum. anlatamıyorum galiba  Grin
biz ne anlatıyoruz burda  Cheesy
Ama illa senin dediğin olsun istiyorsan tamam, benim yedek depo yok, ben uydurdum diyelim mutlu oldunmu Smiley
Burda birşey paylaşıyoruz. sen yok diyorsun, nedir bu karşı olma sebebin anlaşılır gibi değil Smiley
Git araştır, benim araç 2000 model comfortline. Bu model araç kullananlara danış, dediğimin doğru olduğunu anlayacaksın. Senin araçta olmayabilir ama benimkinde var. olay bu, bitti Smiley

Teşekkurler dostum konuyu biz denizle bağlamıştık, 6n2 kasası için ilginç bir özellik... 9n kasasındada aynı olay varmış, diretmemim sebebi doğrusunu öğrenmek, bazı arkadaşlar bulunan hava boşluk alanını yedek depo sanıyoda... Neyse Tanracım kusura bakma, ilginç geldi sadece... Bu volkswagenin ne yapıcagı belli olmuyor, bi seride benzin ısığı lambası koymaya üşenir ordan kar etmeye çalışır, bi seride başka bişeyi eksik yapar... ilginç bir firma.  :t

volksport
Volksport - Eralp

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #36 : Nisan 30, 2008, 03:03:52 ÖÖ

Ben hala takıntıdayım ama bi resim koyabilirsen guzel olur... bi depo bide depocuk olarak  Cheesy Cheesy Cheesy

OZGUR.K

Otomobili: Golf II TD

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #37 : Nisan 30, 2008, 03:06:29 ÖÖ

Yav şu depocuğu ben de merak ettim.Biz de bi önceki benzin istasyonuna gireriz farklı olarak ne yapalım:)

tanra

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #38 : Nisan 30, 2008, 03:07:33 ÖÖ

hayır, anlattığım halde yine de poloda yedek depo yok dediğin için şaşırdım. ne bileyim, en azından kullanandan dinlemeni isterdim, o yüzden mevzu uzadı. Yoksa ben kullandığım ve böyle olduğu için paylaştım bunu. zaten asıl mevzu da bu değildi ya Smiley
saygılar Smiley

volksport
Volksport - Eralp

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #39 : Nisan 30, 2008, 03:08:19 ÖÖ

Yav şu depocuğu ben de merak ettim.Biz de bi önceki benzin istasyonuna gireriz farklı olarak ne yapalım:)

Abi ne yedek deposu ya, param mı yok zaten, çeyrek oldumu rahatsız oluyorum...  Wink  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Deniz'e  inat yazıyorummm.... KISKANIYORUM ARKADAŞ....

volksport
Volksport - Eralp

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #40 : Nisan 30, 2008, 03:09:33 ÖÖ

hayır, anlattığım halde yine de poloda yedek depo yok dediğin için şaşırdım. ne bileyim, en azından kullanandan dinlemeni isterdim, o yüzden mevzu uzadı. Yoksa ben kullandığım ve böyle olduğu için paylaştım bunu. zaten asıl mevzu da bu değildi ya Smiley
saygılar Smiley

rica ederim, foruma bi hareket gelsin ya, kimse yazmıyor, teknik konulara ara vermeyelim arkadaşlar... Wink

eroldemir73

Otomobili: 97 model 1.6 AC Polo otomatik

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #41 : Nisan 30, 2008, 11:01:16 ÖÖ

Geçenlerde benzin alırken, pompacı bahsetmişti. İçeride bir düğmeden bahsetti. Bu düğmeeye basınca yedek depoyada benzin doluyor dedi.

Haykıracak nefesim kalmasa bile
Ellerim uzanır olduğun yere
Gözlerim görmese ben bulurum yine
Kalbim durmuşsa inan çarpar seninle
--------------------------------------------
         F E N E R B A H Ç E
tanra

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #42 : Nisan 30, 2008, 01:10:43 ÖS

evet erol, benim arabada var, (2000 polo comfortline otomatik) diğer araçlar hakkında bilgim yok. aynen dediğin gibi, düğmeye basılarak ekstradan 7 litre küsür birşey alıyor.
Ve şunu da söyleyeyim. Araç önce yedek depoyu kullanıyor, sonra normal depoyu kullanıyor.

Çünkü yedek depoyu doldurmadan ibre çok hızlı düşüyor.
yedek depo doluyken bayağı uzun bir süre ibre aşağı düşmüyor.
Zaten kullanan arkadaşım da aynı şeyde benimle hemfikir.

yakkir
Yusuf

Otomobili: 2000 HB 1.6 75 Hp BEYAZ POLO

En Büyük Kazancınız Sağlığınızdır

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #43 : Nisan 30, 2008, 05:03:03 ÖS

evet erol, benim arabada var, (2000 polo comfortline otomatik) diğer araçlar hakkında bilgim yok. aynen dediğin gibi, düğmeye basılarak ekstradan 7 litre küsür birşey alıyor.
Ve şunu da söyleyeyim. Araç önce yedek depoyu kullanıyor, sonra normal depoyu kullanıyor.

Olay budur arkadaşlar   :tamamdir

fay78
voskaven poyo (ardanın ağzından)

Otomobili: VW POLO 1.6 HB AC

Tuna AKYÖN

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #44 : Nisan 30, 2008, 05:06:03 ÖS

KATILIYORUM.....

''AKTİF KALMAN DİLEĞİYLE  ™  sözünün gerçek sahibi....Harbi FENERBAHÇE'Lİ....

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: