Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: polom çalışmıyor :( :(  (Okunma sayısı 2903 defa)

polom çalışmıyor :( :(
« : 20 Ocak 2011, 13:57:38 »
 arkadaşlar yaklaşık bir aydır sabahları motor soğukken arabam cok zor çalışıyo.önceleri dondurucu sogukda bile tek marşta çalışan arabama bi haller oldu,hava soguk olmasa bile sabah ilk çalıştırmada marşı uzatıyo sonra tekleye tekleye zor çalışıyo..kontak aç kapa yaparak kızdırma işlemini 3-4 kez yaparsam çok iyi olmasada biraz daha iyi çalışıyo.ama eskisi gibi değil:( en yakın servis yaklaşık 150 km. :(
        bi fikriniz varmı,neden yapar bunu.bu arada aracım dizel.çekişte falan herhangi bi sıkıntı yok.fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar,şimdiden teşekkürler.....
« Son Düzenleme: 20 Ocak 2011, 14:00:27 Gönderen: enderrimm »
KURT SUSTU SUSALI,MEMLEKETİ ÇAKAL BASTI..!!

Çevrimdışı ahmetceylan

  • [i]Volkswagen[/i] karşılığı olan bir aşk" tır...
Ynt: polom çalışmıyor :( :(
« Yanıtla #1 : 20 Ocak 2011, 14:07:49 »
slm...

örnek olarak yazıyorum...
benm aracımda yolda giderken stop etme problemi vardı vede senn dediğin gibii sabahları ilk marşta çalışmıyordu, boğaz kelebeği temizlendi ve eteşleme bobini değişti önceden marş zor basıp alıyodu ama şimdi bobinden sonra kontağı açıp ısıttıktan sonra tek seferde çalışıyo....

birde akü zayıfladıysa öyle oluyoo
>> LoNeLyWoLf  <<

Çevrimdışı 06onur

  • Otomobil
    golf tsi 122ps +LPG
Ynt: polom çalışmıyor :( :(
« Yanıtla #2 : 25 Ocak 2011, 23:42:14 »
Kızdırma bujisi,akü veya yakıt olabilir. Bide yağından olabilir. 5-30 mobil 10-40 castrol iyidir
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2011, 23:42:47 Gönderen: 06onur »
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

Çevrimdışı ahmetceylan

  • [i]Volkswagen[/i] karşılığı olan bir aşk" tır...
Ynt: polom çalışmıyor :( :(
« Yanıtla #3 : 26 Ocak 2011, 08:48:01 »
sorun düzeldi... ateşleme bujisi ve hararet muşuru değiştiii
>> LoNeLyWoLf  <<