Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: Volkswagen PoLo 6R Rolantinin yüksek ve Aracın DevirLi Çalışması Yardım !  (Okunma sayısı 4204 defa)

Volkswagen Polo 6R 2012 aracım şuan 7.000 km'de araç soğukken marş yaptığımda özellikle sabahları ve akşamları çok devirli ve rolantisi yüksek çalışıyor iki dakika sonra devir düşüyor ve normal hale dönüyor bu normal mi ? Servis sabah araç soğukken yapması normal düşmesi gerekir diyor tamam bunda hemfikiriz fakat araçı birçok seferinde 1000 devir çalışıyor ve aracı sağa sola sallıycak derecede rolantisi yüksek çalışıyor sallanıyor . Servise bıraktım cihazlara bağladılar iki gün denediler test sürüşü yapıldı herşeyin normal olduğu söylendi rolanti değerleri yerindeymiş bir sıkıntı yokmuş  fakat benim için hiç rahat değil . -5 derecelerde marş bastığım arac 800 devir çalışırken yaz sıcağında 1000 devir çalışıyor aynı olay başına gelen varsa bilgilendirirse sevinirim     AYNI SORUN SİZDEDE VARMI ? Herkese teşşekkürler  
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2012, 20:38:57 Gönderen: BURAKMURAT »

aynı olay benim polo da da var bende 2012 confortline bence bi sıkıntı yok motor soğukken iki dk 1000 devir cıvvarında sonra 800 düşüor geyet normal:)

aynen... kısa bir süre yüksek çaılışıyor, sonra düşüyor...

İçim rahatladı tek sıkıntı benim araçta var diye : ) Titreme yapıyormu araçlar ? Araç sallanıyormu ?
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2012, 15:35:05 Gönderen: BURAKMURAT »

ewt ilk çalıştırdığımda titreme oluyo sonra geçiyor:)

bende vurultulu-titremeli çalışmaya kıl oluyorum. rölanti düşünce sorun kalmıyor ama......

Çevrimdışı tuncyapici

  • [i]Volkswagen[/i] HARBİ YAŞAM TARZI...
dostum malesef o var titriyo yüksek çalısıyo anlayamadım benim bide şu oldu arkadaşlarda olan varmı bilmiyorum ama uzun yola gittim ilk defa toplam 1000 km yaptım hiç durmadan fakat araba bazen mola yerlerinde durdugumda park ettiğimde rolantide çok garip çalışıyordu böyle titremeli çırpmalı bi garip oysaki okadar yol boyunca hiç yormadım 90 km yi geçmedim sonra geldim aracı park ettim 2 saat sonra düzeldi sizce NEDEN ???

benim poloda da var aynısı.Hızla alakalı değil tamamen motorun yapısıyla yani fabrika çıkışıyla lakalı diye düşünüyorum.