Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: 6n2 BirKaç Soru  (Okunma sayısı 3521 defa)

6n2 BirKaç Soru
« : 13 Şubat 2011, 02:47:38 »
Merhaba arkadaslar gün olmaya ki aracımı daha da yakından tanıyayım. Haftasonları bos vakitlerimde aracımın temizliği ve aracımı tanımaya bira rıazası var ise tesbit etmeye ve gidermeye calisıyorum. Aracımın iç temizliği bitti, ayrıca yagı, filtreleri v.s. degişti bakım yapıldı. artı olarak motor ısısı hiç 9 dereceyi bulmuyordu termostatta sorun oldugunu dusundum söktük bungun ve arac sogukken bile termostat acıktı. degiştirdim ve aracımın sıcaklıgı 90 derecede sabit artık.

simdi bazı sorunlarım ve sorularım var yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1.aracımın on sag farı degişmiş. far ayarı kötüydü ve bir duvarın karsısına gecip biraz yükseklik ayarını degiştirmek istedim. aracın içinden ayarlayabiliyoruz fakat bir de baktım ki sol farın yüksekligini ayarlayabiliyorum ama sag değişmiyor. bir sorun var fakat bilemiyorum ama buun gorebilmem için farı sokmem lazım. ama üstteki vida haricinde bir vidaya ulaşamıyorum. 6n2 aracımın farı nasıl sökülür? ayrıca sol farın içi de inanılmaz kirlenmiş onu da temizleyeceğim ama dedigim gibi farları cıkaramadım bir türlü.

2. aracıma ses sistemi takacagım ve bunun için akuden kablo cekmem gerekiyor. daha oncek iaraclarımın hepsine tesisatı ben cektigim için bu konuya yabancı degilim fakat akuden içeriye bir kablo cekecek yer bulamadım. cıldırmak üzereyim nereden amfi için kablo gecirebilirim?

3.sofor kapısı iç taraftaki tutacagı içten krıılmıs onu tekrar yapıstırmam lazım ama onu sokmeyi dusunuyorum sanırım tırnaklı onlar cekince gelmesi lazım sadece bir vida gordum uzerinde farklı birsey var mıdır?

4.sofor tarafındaki ön camları kaldır indir ve kapıları ac kilitle butonunun oldugu plastigin etrafı kırılmıs ve içeri düşüyor.butun butonlar saglam ama deigim gibi sabit durmuyorla bunların uzerinde bulundugu tabla kırık. bu tabladan bulabilir miyim yani dügmenin oturdugu tabla. resim de cekemedim kusura bakmayın.

Destel olabilirseniz sevinirim. tesekkürler..

Bu arada aracım Polo 1.4 TDI Trendline 2001 model
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2011, 02:48:36 Gönderen: LorD_KeNNy »

Çevrimdışı TwinCept

  • ibrahim
Ynt: 6n2 BirKaç Soru
« Yanıtla #1 : 22 Şubat 2011, 00:27:23 »
Kaldırıp indirme butonlarının cercevesi benımde kıırıktıki bu 6n2 lerın genelınde var sorunda kol dayama kısmının altında olması yani kolunuz baskı yapınca cerceveleri zamanla tabiki kırılıyor .Ben yetkili serviste değiştirmiştim sağ sürücü tarafının cam kumanda butonlarının cercevesi 65 tl vermiştim faturası hala durur.Tarih 25 ocak 2010 du suan ne kadardır bılmem bana gore pahalıydı ama bakınca kırık halıne sinir oluyordum :tamamdir

Çevrimdışı 06onur

  • Otomobil
    golf tsi 122ps +LPG
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di