Gönderen Konu: kaloriferrrrrrrrrrrrrrr lanet gitsin  (Okunma sayısı 1595 defa)

Çevrimdışı eemmree

  • İleti: 91
    • Profili Görüntüle
kaloriferrrrrrrrrrrrrrr lanet gitsin
« : 13 Ekim 2011, 18:19:11 »
arkadaşlar kaloriferim tam ısıtmıyor ılık üflüyordu. kontrol merkezini söktüm telleri kontrol ettim hallettim gibi ama peteklerden çok az hava geliyor. tellerle ilgili bir sorun yok. ama gelen hava az ve telleri çalışmasına rağmen üst peteklerden hava gelmiyor nerdeyse ön peteklerden daha fazla geliyor ve değişmiyor.

kaputu açtım ve sileceklerin alt tarafından yoğun bir hava çıkışı olduüunu gördüm polen filtresinin olduğu kısmı söktüm filitreyi değiştirdim ama filitrenin ordan kaloriferi açınca hala yoğun hava geliyor içeriye gelen hava az. ne yapabilirim sizce sorun nedir? içeriye gelen hava az olduğu için mi üst peteklerden az geliyor? bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.

birde tellerin olduğu bölümde led ampül felan hiç bir şey yoktu zaten oranın da ışığı yanmıyor onuda halletmem gerek yardımlarınızı bekliyorum lütfen. kış geliyor malum arabaylada yeğenimi götürüp getiriyorum hergün 1.5 yaşında =) önemli bir konu benim için yani şimdiden teşekkürler.
dedilerki gam giderir, çok bade içtim sensiz.

Logged

Çevrimdışı orca

  • İleti: 317
    • Profili Görüntüle
Ynt: kaloriferrrrrrrrrrrrrrr lanet gitsin
« Yanıtla #1 : 13 Ekim 2011, 19:18:14 »
selam kaloriferin soğuk ve sıcak ayar dümesi var ortada onun düğmesinin içinde 1 tane ampül var aydınlatmayı o yapıyor tellere gelince tellerin içinden geçtiği dış muhafazası var soğuk sıcak düğmesinin rengi mavi yön seçtiğin ki ise siyah telleri kontol ederken şuna dikkat ettinmi telleri oynatırken dış muhafazaları sabit teller mi geliyor yoksa teller dış muhafazasıyla beraber mi gidip geliyor, çalışma sistemi dış muhafazası sabit tellerin gidip gelmesi lazıım  tellerin takılı oldu yerde dış muhafazasının sabitlendiği kısım var plastik onlar kırılmışssa düğme döner teller oynar ama istediğin işelmelri yapmaz ben benim aracımda soğuk sıcak çalışmıyordu dış mkuhazasını sabitledim sıçan kuyruğuyla şimdi çok iyi durumda, eğer tellerinde gerçekten sorun yoksa kalorifer peteğine baktır yada kalorifer motoruna aracın su eksiltiyormu eksiltiyorsa kalorifer peteğinden olabilir
RedMercury