Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: son 15 gunde 3-4 kez calıstırırken marsa bastıgımda arabam hemen calısmadı!  (Okunma sayısı 3792 defa)

arkadaşlar, 97 model 1.4 sportlıne polom var.oldukça temiz, memnunum.fakat son 15 gunde 3-4 kez arabayı calıştırırken marsa marsa bastığımda ılkınde arabam çalışmadı!ıkıncısınde calıştı.sorun neden olabılır?tesekkur ederım

arkadaslar sorun devam ediyor bogaz kelebegini ve hava filtresini temizlettim ama sorun devam ediyor ve artik her gun sorun cikarmaya basladi yani kontagi cevirdigimde calisiyor araba ama TEKLEYEREK CALISIYOR!calismayacak bir gun bilkiyorum.sorun atesleme sisteminde olabilir mi?buji falan mars dinamosunda degildir umarim?cevaplarinizi bekliyorum

Çevrimdışı nizam

  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
mars buji olabilir yada benzin otomatiğidir öyle bi sorun varsa bi elektirikçiye gidip kontrol ettir bizim yorumlarımızla çözülecek bi sorun değil
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE


ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Bunun çeşitli nedenleri olabilir.
Bujiler ,buji kabloları, akü ya da marş motoru bunlardan olabilir büyük ihtimalle.
Distrübütörden de olabiliyor diye hatırlıyorum ateşleme uçlarında oksitlenme olabiliyor zamanla zımparalamak gerekiyor.
Soket sorunu da yaşıyor olabilirsin bu en son olasılık bu araçlar o kadar sık soket sorunu çıkarmaz.
Özetle bujilere, aküye , marş motoru veya distribütörü bir kontrol ettir kardeşim.
Sorunsuz sürüşler dilerim.
                         
                        :tamamdir
Sahip olduklarını kendilerinin en önemli yanı sayanlar genellikle sahip olduklarından daha değerli olamazlar.

arkadaslar aracimi baktrdim ve atesleme sisteminde sorun olmadigini soyledi usta.sorunun buyiuk ihtimalle santrifüj  de oldugunu soyledi.dolayisiylabir ara aracimi getirmemi ve santrifüj u temizlemesi gerektigini soyledi sorun duzelmezse  santrifüj u degistirmek gerkecekmis!dogru soyluyor gibi geldi bana.sorun baska bir sey olabilir mi acaba?bilgisi ve fikri olan arkadas varsa yazabilir mi?
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2008, 14:01:03 Gönderen: polo35 »

Dostum benzin pompanı kontrol ettir. Benimki de 2. marşta çalışıyor. Baktığımızda benzin pompasının %50 az pompaladığını gördük. Pompayı değiştirmek biraz pahalı geldiği için şu an bekliyorum ama her an kalabilirim sanırım:)
Her şey sende gizli...

Kardeş bende de öyle bir sorun oluyordu da ustaya gittim hiçbir sorun bulamadı en sonunda anahtarın immobiliser çipinde sorun varmış,yedek anahtarı kullan öyle dene dedi,o gün bu gündür sorun yaşamadım.Denemekte fayda var.Kolay gelsin.

himm benim sorun yakit filtresindenmis sanriim depo temizlendiu sorun kalmadi gecmis olsun