Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: sinyaller ''  (Okunma sayısı 3962 defa)

sinyaller ''
« : 26 Nisan 2007, 21:35:48 »
merhaba,

arabamda bir süredir devam eden sinyal lambalarının ara sıra yanmaması sorunu vardı. Özel servise götürdüm, elektrikciye gösterilmiş,temizlendigi ama oksitlenme oldugunu için yenisi ile degişmesi gerektigini söylüyorlar. 4 lü flaşörler degişecek dendi. fiyatı sordugumda 150 ytl civarında bir meblag oldugunu belirttiler.

Bazen bu tip masraflarda arabayı elden cıkarıp sıfır bir polo alsam diye aklımdan gecmiyor degil.

Bu arıza giderilemez mi ? Arabaya yaptıgım masraflar fiyatını gececek sanki :)


Ynt: sinyaller ''
« Yanıtla #1 : 26 Nisan 2007, 23:52:49 »
Sizin arac kac modeldi ?? bende 97 polo var, aynı sorun bende de oldu, 4.lü flasörleri bir keresinde acık unutmusum, aractan indigimde direksyonun önünden gelen sesi duyunca tedirgin oldum, bir müddet ses devam etti, sinir olunca torpidoya bi tane yapıstırdım, 4.lü sinyaller yanmaya basladı, o gün bugündür herhangi bir sıkıntı vermedi bana, böylede bir tamir yöntemimiz var yani  :)
Size yine tavsiyem normal bir oto elektrikcisine gitmeniz, gideceginiz oto elektrikcisinide iyi secin, kansız insan cok cünkü, tecrübesizliginizden faydalanıp sizi kazıklamaya kalkıp servisle aynı fiyata getirebilirler onarım fiyatını :)
Siz ist.danmısınız ?? asya-avrupa ne taraftasınız, bilgilerinizi yazarsanız emin olun siteden bircok arkadasım sizi biryere yönlendirip hem fiyat konusunda hemde iscilik konusunda yardımcı olmaya calısacak insanlara yönlendirecegiz sizi :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

Ynt: sinyaller ''
« Yanıtla #2 : 26 Nisan 2007, 23:54:58 »
haa bu arada, bence size verilen 150 ytl fiyat orjinal yedek parca oldugu icin nerden baksanız 50-100 arasıdır, geriside isciliktir, eger aracınıza cok fazla masraf etmek istemiyorsanız dedigim gibi biran önce cevrenizdeki insanlardan yardım alın ve gercek esnaflara islerinizi yaptırın :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

Ynt: sinyaller ''
« Yanıtla #3 : 27 Nisan 2007, 10:04:02 »
diğer sorunuzda elektirik ile ilgiliydi, iyi bir elektirikçi gözden geçirsin aracı, parça değişiminden önce..

Ynt: sinyaller ''
« Yanıtla #4 : 29 Nisan 2007, 12:13:12 »
Merhaba,

sanırım bu aracı iyi bir elektrikciye götürmeden evvel , parca degişimini düşünmemek gerekiyor.

Metin arkadasım, istanbul da olsam eminim bir cok alternatif üzerinde yönledireceginiz kesin,fakat ben  Hatay dan yazıyorum :)

Özel Vw servise götürüyorum aracımı memnunumda, işyeri sahibi elinden geldigince masraf yaptırmama gayretinde, diyebilirim ki : aracın masrafını en aza indirmek konusunda benden gayretli sagolsun :)

iyi pazarlar..