Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: POLO 6N FK/DEPO ANGEL EYES FARLARIMIN İÇİ KİRLENİYOR  (Okunma sayısı 3897 defa)

Çevrimdışı germstyle

    Otomobil
    VW POLO 6N
    Şehir
    İstanbul
Öncelikle aranıza yeni katıldığım için herkese merhaba demek istiyorum. 2000 Model (6n Kasa) bir POLO sahibiyim. Aracımı üç yıldır kullanıyorum ve çok memnunum sizinle tanışıyor olmaktan da ayrıca mutlu olduğumu belirtmek isterim.
Benim şöyle bir sıkıntım var; Yaklaşık 3 ay önce  FK/Depo Marka Angel Eyes farları bir arkadaştan satın aldım. Çok da hoşuma giderek kullanıyorum ama far camlarının iç yüzeyi taktığım günden beri mütemadiyen yağlı bir tabaka ile azar azar buğulanmaya başladı :( Kontrollerimi yaptım herhangi bir su alma durumu gibi bir durum değil hatta bir ihtimal deyip iki gece yolculuğunda farların arka kapaklarını açarak da farlar yanık yolculuk yaptım ama kuruma azalma olmadı. Sanki egzoz gazları yolculuk esnasında farın içine giriyor da çıkmıyor içerisinde hapsoluyor gibi :( Fotolarını da en kısa sürede fikirlerinize sunacağım. Bu durumun sebebi ne olabilir? Daha önce FK /Depo markasının Powerlook, Angel Eyes gibi H7 tip çift çanak farlara geçiş yapıp, kullanan arkadaşlar varsa bana tecrübelerini ve yardım fikirlerini aktarabilirlerse çok sevinirim.
Konuların tamamını okuyamadım belki ama benim gördüğüm kadarıyla bahsettiğim sorun ile ilgili bir görüş paylaşımı olmamış. Eğer hatalıysam şimdiden herkesten özür dilerim.

Şimdiden herkese teşekkürler,

Çevrimdışı G60

  • Otomobil
    Audi A5 TFSI - Allroad 2.7T
    Şehir
    Ankara
Ynt: POLO 6N FK/DEPO ANGEL EYES FARLARIMIN İÇİ KİRLENİYOR
« Yanıtla #1 : 14 Temmuz 2016, 01:38:03 »
Bahsettiğiniz olayın camın içinden olduğuna emin misiniz?  Camlar plastik olduğundan genelde dıştan oluşuyor sorun. Dışardan ise makine ile pasta yaparak düzeltebilirseniz.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK
"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Çevrimdışı germstyle

    Otomobil
    VW POLO 6N
    Şehir
    İstanbul
Ynt: POLO 6N FK/DEPO ANGEL EYES FARLARIMIN İÇİ KİRLENİYOR
« Yanıtla #2 : 14 Temmuz 2016, 10:06:43 »
G60 öncelikle cevap için teşekkürler.  Bahsettiğiniz olayı biliyorum hani güneş yanığı gibi solma durumu söz konusu oluyor ya bunu gibi bir şey değil. Zaten hayır abi FK'nın bu ürününde farın ön tarafı camdan imal edilmiş. Junyanlarda (hani sinyal ve far bütün olanlar) cam kısım özel plastik. Kesinlikle dışardan ya da içeriden solma gibi birşey değil bu baya yağlı bir iç yüzey kirliliği =(

kullandığım farların temsili resimlerini paylaşıyorum aşağıda.