Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: Fikir ve Önerileriniz  (Okunma sayısı 2266 defa)

Fikir ve Önerileriniz
« : 16 Mayıs 2008, 11:13:40 »
Arkadaşlar uzun zamandır aranızda değilim. İşlerimin yoğunluğu nedeni ile iyice koptum olaydan. Geçenlerde Tunç ile Atatürk Oto Sanayide karşılaştık :) Onun dışındada Oğuz ile arada bir telefonlaşıyoruz. Neyse kısacası aracım hakkında yaşadığım kararsızlıklar var. Ya arabamı satıcam yada olduğu gibi kaporta, boya ve mekanik olarak full bir bakım yaptıracağım. Galatasaray şampiyon olduğu gün arabamda GS bayrağı olmamasına rağmen ön kaputumda yumruklamalardan doğan göçükler oluşmuş, ön takımım dağılmış vaziyette, yayları taktırdım ancak arabamın amörtisörlerini değiştirmemek bir hataydı ve tamamen amörtisötleri değiştirmem gerekecek, motorda yapılması gereken bakım ve değişimler var. Eğerki ben bu şekilde full bir bakıma sokacaksam maliyet açısından biraz yüksek olacak. Arabamın renginide siyah olarak tamamen değiştirme düşüncesindeyim. Zaten arabada var olan paslanmalar için her tarafa lokal boya yerine tamamen boyanması taraftarıyım.

Yada bu masraflardan gerekli olanları yapıp Oğuz'la paylaştığım gibi 3.20 i Coupe BMW alabilirim. Kararsızım ve sizin fikirlerinize ihtiyacım var.


Sizleri çok seviyorum.

Sevgiler :)

Çevrimdışı Ouzoo

  • Bayılırım otobüs kokusuna
Ynt: Fikir ve Önerileriniz
« Yanıtla #1 : 16 Mayıs 2008, 13:54:25 »
Abi slm,
şimdi öncelikle bahsekonu 3.20 yi ele alırsak..Kasa tip görünüş olarak çok güzel, performansı gayet tatminkar olur polodan sonra.Fakat hem yakıt tüketimi, hem parça fiyatları açısından poloyu çok aratır..Hem istanbulda yaşıyorsun polo kadar kıvrak ve kullanışlı olmaz..Sınıf atlatır belki ama model itibariyle illaki biz süre sonra sorunlar açacaktır başına..Bu sebepten bence pek düşünme bu aracı..
polocuğa gelince; araban gerçekten çok güzel, tertemiz maşallah seni hiç yolda bırakmamış bir araba öncelikle... komple boya yaptırcaksanda öncelikle bu çelişkiden bi kurtulmaya bak, yani yarın öbürgün satıyorum dedimmi hem zorlanırsın, sattığın zamanda zarar edersin.Yani binici olmak lazım..Arabanda seni memnun etmeyen bişeymi var hani yakıt tüketimi olur, performans olur herhangi bir sorun vrmı ona göre bişeyler düşünelim..
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..