Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: rolenti  (Okunma sayısı 2417 defa)

Çevrimdışı gkhan35

    Otomobil
    polo 6n
    Şehir
    İzmir
rolenti
« : 25 Ekim 2015, 23:55:21 »
s.a. arkadaşlar bogaz kelebegini temizletip ayar yaptırdım saglam araba bozuldu bozulmadan elletmem bir daha arabama sabah biniyorum mesela marş yapıyorum tamamen sogukken hiç birşey yok herşey yolunda tam sıcakken stop edip çalıştıryorum yine birşey yok ama araba ılıkken sıcak ve soguk arasındayken hararet göstergesi çalıştırdıgımda araba stop ediyor devir dalgalanması oluyor ve stop ediyor en az 5 dk calıştır stop ile geciyor sonra araba duzeliyor devir dalgalanması felan hiç bir şey yok neden yapar acaba bunu ayardan sonra böyle oldu beyne reset atmayı düşünüyorum şuan

Çevrimdışı Diyeps

    Otomobil
    Polo'97 6N Sportline 1.4 16V Dohc
    Şehir
    Eskişehir
  • Volkswagen Türkiye
Ynt: rolenti
« Yanıtla #1 : 26 Ekim 2015, 16:22:54 »
Selam arkadaşım. Geçmiş olsun öncelikle. Aynı sorun bende de vardı, ama boğaz kelebeğini temizletmeden önce idi. Temizlettim, ayar yaptırdım şimdi farkedilmeyecek bir dalgalanma oluyor benzinde. Gazda ise bariz bir dalgalanma var. İstersen ayar yaptırdığın ustaya götürüp bir daha bağlat vagcom'a, bir daha ayar yapsın.

Çevrimdışı ramazan_40

    Otomobil
    Eski:98 AFH Polo Yeni:2000 Focus Ghia
    Şehir
    Ankara
Ynt: rolenti
« Yanıtla #2 : 26 Ekim 2015, 23:12:18 »
stop etme rolanti dalgalanması boğaz kelebek sorunları bu poloların bitmek bilmez çileleri bu yüzden ben arabamı sattım inşlah sen nedenini bulabilirsin 100 konu vardır sorunu çözen göremedim ben.
Hiçbir ordu, zamanı gelmiş bir düşünceye karşı duramaz.