Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: carbon fiber temizleme  (Okunma sayısı 5209 defa)

carbon fiber temizleme
« : 22 Mayıs 2008, 09:41:59 »
taktırdıgım tüp arabayı rolanti de stop ettirmeye başlattı.benzine geçtiğimdede aynen devam ediyordu
tüpü takan tüpten degil , tamırcımde  boğaz kelebeğindendir dedi.sonra bide carbon fiberli bi motor temizleme cıhazı mevcutmuş onunla temizledi 60 ytl aldı carbonlu temizlemeye(vicdansız  :bekleriz:) :) bende sevindim rolanti sorunu çozulur diye ama malesef olmadı  eski halınden daha seyrek yapıyor ama yınede sorun bitmedi. Hele biraz bin dene yuksek devirli kullan belki sorun çözülür dedi.
Bu durum canımı çok sıkıyoyor arabaya binmenın tadını çıkaramıyom arada rolanti düştüğü ve stop ettiği zaman sanki içimden bi parça kopuyor  CAFERİME (arabamın adı) bişey olacak die içim eriyor:).Bi kaç gün daha deneyecem olmadı söktürecem tüpü.Sızlerin herhangi bi fikri varmı.?   
    Arabasını seven yardım etsin ;D

Çevrimdışı ozmo

  • 96 Polo 1.6
Ynt: carbon fiber temizleme
« Yanıtla #1 : 22 Mayıs 2008, 10:02:12 »
carbon cleaner olmasın ;D
carbon cleaner motorun içindeki kurumları temizler boğaz kelebeği temisliği ise ayrı yapılır bence boğaz kelebeğini temizle yada temizlet sonrada adaptasyonunu yaptır düzelecektir.

Ynt: carbon fiber temizleme
« Yanıtla #2 : 22 Mayıs 2008, 10:14:37 »
ben de bi ara düşündüm tüp ü ama böyle sorunlar yaşarım diye vazgeçtim. ticaret yapanlar satana kadar gözüm, sattıktan sonra gö.ün. sorunsuz olunca tüp iyi ama sorun çıkarmaya başladımı güzelim arabayı sattırır insana.. geçmiş olsun....

Ynt: carbon fiber temizleme
« Yanıtla #3 : 22 Mayıs 2008, 22:32:34 »
tüp taktırdıktan sonra rolantide sorun oluşmasıyla ilgili bir çok kişinin mesajını okudum. çoğu kişide servisten boğaz kelebeğini temizleyelim düzelir cevabını almış ama hiç düzeleni görmedim! tüp taktırmadan önce bin kere düşünmek lazım.
lanet olsun içimdeki bu polo sevgisine

Çevrimdışı esmer16

  • pur dıkkat
Ynt: carbon fiber temizleme
« Yanıtla #4 : 23 Mayıs 2008, 01:08:19 »
bu yazılarları okuduktan sonra bende tup taktırmaktan vazgecenlerdenım az olsun temız ve rahatında olsun gezıntım enazından sorunsuz bır surus keyfı dimi:) bu arada arkadasım soktur gıtsın tupu bence
dıkkat

Ynt: carbon fiber temizleme
« Yanıtla #5 : 23 Mayıs 2008, 08:36:20 »
bu sabah 5 defa stop etti kaza yapıyodum, yarın  tüpü takana gidip tüpü arabamdan söktürüp .       neyse :)  kaçak benzin bulacam artık başka yol yok ;D  acaba kaçak benzinin 97 oktanı varmıdır  :) 

Ynt: carbon fiber temizleme
« Yanıtla #6 : 31 Mayıs 2008, 14:42:00 »
mamex kardeş arabanda katalisör var mı? varsa hemen söktür susturucu taktır. Ayrıca bujilerini kontrol ettir. Özellikle orjinal olup olmadıklarına baktır. Boğaz kelebeğinin temizliğini ehil kişilere yaptır ve iyi bir istasyondan lpg al. bunları bir den inşallah sorunun çözülür.