Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: arkadaşlar aldığım benzin sulu çıktı benzin bitmesine rağmen hala öksürüyor ???  (Okunma sayısı 11515 defa)

mrb arkadaşlar bayram dönüşü aldığım benzin sulu çıktı. Ve ben o halde 460 km gittim. Aldığım benzin normal olarak bitti, fakat hala araba öksürüyor bazen. Benzin filtresi mi temizlenecek yoksa bu suyun biriktirildiği biryer var mı bileniniz varsa yardımcı olursa sevinirim. Malum sanayi el yakıyor, kendi imkanlarımla bu sıkıntıyı çözebilir miyim?
« Son Düzenleme: 07 Ekim 2008, 10:53:01 Gönderen: captain_07 »

Çevrimdışı ozmo

  • 96 Polo 1.6
benzin filitresini değiştirsen iyi olur muhtemelen tıkanmış olabilir.

eyw. ozmo kardeş bilgi için. ne kadar benzin filtresi bilior musun, masrafı ne civarda olur ?

benzin filitreleri 10 ytl olması lazım...

benzin deposunda biriken su için rom marka bir sıvı var, 7-8 ytl olması lazım, benim aracım 6 ay kapının önünde yatmıştı, sizdekine benzer su problemi olmuştu, o sıvıdan katmıştım ve hiçbir sorunum kalmamıştı ...

« Son Düzenleme: 07 Ekim 2008, 14:28:22 Gönderen: polo34 »

ozmo çok soğol benim için bu önemli bilgiler için. gidip bi bakayım sanayiye şu sıvı için falan. yoksa böyle tekleye tekleye bujilere de zarar verecek galiba

mrb arkadaşlar. benzin filtresini değiştirdim. içinden resmen çamur aktı.. Fakat işin acı kısmı benm tekleme hala geçmedi.. nerden olabilir acaba bilginiz var mı? Benzini aldıktan sonra çıktı meydana fakat benzinden değil mi acaba diye şüphelenmeye başladım şimdi de. düzde yapmıyor, hendekten fala geçtiğimde araç biraz sallanınca yapıyor. neden olabilir acaba???

Çevrimdışı ozmo

  • 96 Polo 1.6
bence bir yakıt katkısı at büyük ihtimalle düzelecektir.

carbon clean die bi olay var katkı koymaktansa o benzizn gecdigi büyün yerleri temizliyor ondan bi yap ama eyer problem benzinden olduysa ama baska bişey varsa gercekten anlayan birine göste.r baştan aşaga ateşleme sistemine bak

bu carbok clean dediğiniz yakıt katkısı değil mi zaten? birde nerden temin edebilirim ?

Çevrimdışı ozmo

  • 96 Polo 1.6
Carbon Clean, bir makine ve temizleme kimyasallarından oluşan bir sistemdir. Carbon Clean makinesinin deposuna 4 silindirli motorlar için bir şişe, 6 silindirli motorlar için bir buçuk şişe temizlik maddesi konulur. Daha sonra, deponun içindeki işarete kadar benzin (Benzinli motorlar için) eklenir. Otomobilin yakıt deposuyla ilişkisini kesmek amacıyla, yakıt kütüğüne bağlı olan benzin girişini ve çıkışını sağlayan borular birbirine bağlanır. Daha sonra makinenin hortumları buralara monte ediyir. Böylece makinenin deposu, otomobilin benzin deposu haline gelir. Hazırlanan karışım bitene kadar -ki bu yaklaşık 30-45 dakika sürer-, motor rölanti devirde çalıştırılır. Arada bir gaza basılarak sökülen kurumun egzozdan atılması sağlanır. Carbon Clean temizlik kimyasallarının en büyük özelliği, yanıcı olmamalarıdır. Bu nedenle motor parçalarına hiçbir yan etkisi bulunmaz.

hangi şehirdesin sen bulundugun yerde kesin vardır yaptır bi faydaSINI GÖRÜRSÜN

konyadayım şimdi, okuduğum kadarıyla fayda sağlayacak bir sistem. sitesine baktım fakat uygulama merkezi linkinde göstermiyor hiçbir yeri. ne fiyata yapıyorlar bilginiz var mı, sanayiyi araştırayım bu aralar ben de.

Çevrimdışı mrtpolo

  • rotasını bilmeyen kaptana sefer yazılmaz..
slmm aynı durum bende de oldu würt ün benzın temizliyecisi var onu aldım koydum depoya bıseyı kalmadı arada sallıcan depoya bole katkıları malum benzın her yerde ıyı olmuyor :)
rotasını bılmeyen kaptana sefer yazılmaz..

ilk fırsatta sallıyorum..  :)