Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: polo ve arka tekerlek bilyası  (Okunma sayısı 13706 defa)

polo ve arka tekerlek bilyası
« : 28 Haziran 2007, 23:39:43 »
selam arkadaslar oncelikle kolay gelsin.Ben bu forumda ve vw olayında yenıyım ve vw ile ilgili bazı sorunlarım var bana yardımcı olabileceğinizi dusundugumden size yazma ihtiyacı hisettim.
  arac 97 polo classıc ve sınıfının bir nımarası değil biraz hor kulllanılmıs zamanında ve bende bu yuzden sorunlar yasıyorum.arac sureklı arka sağ tekerlek bilyası dagıtıyor yaklasık 2000-3000 km de bir. ustaya goturdum oda balanscıya balanscı arka tekerlek aralarını olctu ve arka tekerlklerin on kısmı ile arkakısmı arasında yarım cm. bir fark var.yanı anlayuacagın sag lstık biraz sası duruyor ama yolda en ufak bir sorun yasatmıyor tabi bilya dagıtmayı saymazsak:) neyse balanscı torsiyon mu aks mı öyle bişi dedi o yamukmus usta ise dingili değişmeye kalktı.bilmiyorum ne yapacagım foruma basvurdum belkı bu sorunu daha once yasayan biri vardır diye.Bu konuda bana yardımcı olabilirsenız yada yardımcı olabilecek birini tanıyorsanız sevinirim.saygılar.

Ynt: polo ve arka tekerlek bilyası
« Yanıtla #1 : 29 Haziran 2007, 10:39:08 »
şayet aks yamulsa sen yolda giderken kesinlikle hissedersin. anladığım kadarıyla servise götürmemişsin. basit arızalarda normal ustalara gidebilirsin ama senin ki baya sıkı bir sorun.  servise  götür derim en azından ücretli yaptırdığında sorun çözülmez se  hakkını arayacağın bir yetkili olucaktır karşında. aksi durumda basit bir tamirci önce aks ı değişecek  devam ederse dingili vs. senin cebinden çıkacak olanı  düşünmez. serviste aks değiştirip sorun devam ederse   sorunlu parçayı ücretsiz bile değiştirme şansın var.

Çevrimdışı Ouzoo

  • Bayılırım otobüs kokusuna
Ynt: polo ve arka tekerlek bilyası
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2007, 00:13:06 »
dingil değiştirmek öyle kolay işmi :) ne dingilleri düzeltiyorlarki yarım cm yamukluk ile dingil değişirse :)
o değil dingil düzelir ve bilya sorununda ortadan kalkar diye düşünüyorum. kolay gelsin
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Ynt: polo ve arka tekerlek bilyası
« Yanıtla #3 : 01 Temmuz 2007, 18:26:12 »
İşin garipliğide oradaya babacan hiçbirşey hissedilmiyo.En ufak bir savuma yada titretme gibi bir sorun yok.Gecenlerde bi rot balanscıya goturdum arabayı.rot balans yapıldı o arada analttım ustaya sorunu yarın cm farklı cıktıgını falan.Usta o öyle belli olmaz,hem benın senın lastıklere baktım hiçbirsey yok lastıklerınde cap basan arabanın lastıgı bitaraftan yer herkese kulak asma varsa aksta problem vardır dingil normal dedi.Bakalım bu bilyayı kullanacağım böyle ne kadar gotururse artık:)

Ynt: polo ve arka tekerlek bilyası
« Yanıtla #4 : 05 Temmuz 2007, 12:06:51 »
hacı ankarada mısın .sana birinin adresini verecem. adam bu işim piri.

Ynt: polo ve arka tekerlek bilyası
« Yanıtla #5 : 06 Ağustos 2007, 02:46:30 »
babacan  ilgine tesekkurler ankarada diilim ama yakın amasyadayım kımdır bu adam nasıl buluruz

Ynt: polo ve arka tekerlek bilyası
« Yanıtla #6 : 24 Ağustos 2007, 14:05:47 »
üstat ankarada başkent oto sanayide soyluhan otomotiv var. fatih usta . 15,sok no:60 tel: 0312 278 46 98  ankaradan hüseyinin tavsiyesi dersen beni çıkarır.şimdiden kolay gelsin.