Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: KUMANDA SORUNU YARDIM EDİN LÜTFEN  (Okunma sayısı 3732 defa)

KUMANDA SORUNU YARDIM EDİN LÜTFEN
« : 01 Mart 2014, 21:50:43 »
200 Polo Classic Comfortline aracımın aküsünü bitirmesi sebebiyle alarmını soketlerinden söktüm çıkardın. bu sefer arabanın uzaktan kumandası çalışmıyor. kapıları kilitleyip açmıyor. aracımda merkezi kilit sistemi mevcut ibzomır anahtarla bütün kapılar klitlenip açılabiliyor ama kumandayla kilitlenmiyor arakadaşın golf var aracında alarm yok ama kumandadan aracını kilitleyebiliyor.  bu sornu nasıl gidereblirim. yardım edin

Ynt: KUMANDA SORUNU YARDIM EDİN LÜTFEN
« Yanıtla #1 : 12 Mart 2014, 10:58:28 »
öncelikle bi merkezi kilidi bulun ve onun switch denilen kablolarının bağlandıgı yeri sökün ve bi 10 15 sn kadar bekleyın tekrar takın düzelmesi lazım. benimde kapı kılıdını anahtarla açınca alarm otuyor. kumanda ile kapatmak falan gerekiyor. başıma geldı araba susmadı bende elektrikçimi aradım gel diye. bu sekılde yaptırdı bana.

Ynt: KUMANDA SORUNU YARDIM EDİN LÜTFEN
« Yanıtla #2 : 12 Mart 2014, 16:54:21 »
1999 classic bende geçen hafta aldım aracı galeride beklemiş bir süre bu arada akü bitmiş şarza bağlamışlar kumanda çalışmıyor sorduğumda galerici kutup başını çıkar tak düzelir dedi yapmadım bu gün o kartı buuldum soketini çıkarıp taktım çalışmadı üzerinde bir besleme kablosunda sigorta var o sağlam bide diğer çıkış kablolarında 3 adet sigorta var fazla incelemedim p.tesi oto elektrikçiye gittiğimde çözülür umarım sonucu buradan paylaşırım.