Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: ANAHTARSIZ VE KUMANDASIZ KAPILAR NASIL AÇILIR ?  (Okunma sayısı 11944 defa)

Çevrimdışı cengizd68

    Otomobil
    1.9 TDI bora
    Şehir
    Konya
ANAHTARSIZ VE KUMANDASIZ KAPILAR NASIL AÇILIR ?
« : 12 Ekim 2011, 14:42:20 »
Arkadaşlar geçen gün aracın kapı kilitlerini merkezi kilit kilitlemediği için içeriden basıp kapıları kapattım son kapıyı kapatmamla kaynar sular tepemden döküldü sanki  :o elimi cebime attım anahtar cebim de yok içeri baktım telefonum cüzdanım ve anahtar içerde kontakta takılı duruyor, tüm kapılar kilitli akşam vakti heryer kapalı yanımda 2 yaşında oğlumla dikilip kaldım  :t  ya kelebek camını kıracaktım yada o vakitte çok zor ama bi çilingir bulacaktım tam bunları düşünürken bagajın açık olduğu aklıma geldi ve bagajın içindeki sesinden gıcık kaptığım kilit pompası gerisi bi elektrik teknikeri olarak çok kolaydı  :D zaten bağajda ölçü aletlerim ve takımlarım vardı hemen bagajın içine oğlumu oturttum ve pompayı yerinden çıkarttım pompanın kablo uçlarını açıp şaseyi buldum diğer iki uca kablo bağlayıp bagaj lambasının + ucunu değdirmemle birlikte o nefret ettiğim ses o anda en çok sevdiğim sese dönüştü ve araca hiç bir zarar ve 5 kuruş para vermeden kapıları açtım. şimdi o kablo uçlarını aracın dıştan uygun biyerine çıkartarak bi anahtarla dışarı çıkartmayı düşünüyorum eğerki bagaj kapısıda kilitli olsaydı resmen rezil olmuştum akşam vakti 

Ynt: ANAHTARSIZ VE KUMANDASIZ KAPILAR NASIL AÇILIR ?
« Yanıtla #1 : 13 Ekim 2011, 05:32:20 »
Bazen insan dalgın oluyor. Neyse ucuz atlatmışsınız. Fakat benim aracımı kilitlediğim zaman bagajda kilitleniyor. Sizin kilitmi bozuktu.
« Son Düzenleme: 13 Ekim 2011, 05:32:39 Gönderen: BARRACUDAY »

Çevrimdışı cengizd68

    Otomobil
    1.9 TDI bora
    Şehir
    Konya
Ynt: ANAHTARSIZ VE KUMANDASIZ KAPILAR NASIL AÇILIR ?
« Yanıtla #2 : 13 Ekim 2011, 09:21:08 »
merkezi kilit arızalı olduğu için bağaj sürekli açık kalıyor ve anahtarlada kilitlenmiyor, ha bugün ha yarın yaptırıyım derken kaldı işte.

Ynt: ANAHTARSIZ VE KUMANDASIZ KAPILAR NASIL AÇILIR ?
« Yanıtla #3 : 13 Ekim 2011, 12:00:29 »
Güzel yöntem.. Aklımızda olsun. :-)
Bülent YALMAN
1975-İZMİR