Arkadaslar bilinidiği üzere 83 model b2 kasa passatımız var araba ne kadar sağlam olursa olsun suan tek sıkıntımız aydınlatma ön farlar içinde ki parlak yaldız yılların verdiği yorgunlukla deforme oldu bir sitede buldum ancak bahsedilen rakam çok uçuk tamam eski araba olabilir ama bir yere kadar, aklıma bugün söyle bir fikir geldi jetta mkII nin far ve ızgarayı benim araca uygulama sansım olabilir mi ? o da olmadı yine vw gruba ait olan audi 80 lerin farını benim araca uygulama sansım nedir gerekli resimleri aksam ekleyecem yardımlarınız için teşekkür ederim...
çiçek gibi ise orjinal al nizam. birde aklıma geldi şimdi fotoları görünce. senin farlar sciroccolara uyarmı.euro headlight denilen modellere çok benziyor.
orjinali bende istiyorum dostlarım ama 130 euro tanesi çifti 260 euro ? bakalm aklımda olan su benim far büyük olanı ( kısa ) audi 80 farı ile değişmeye çalısacam. bildiginiz gibi değil yagmurlu havalarda farlar iyice gidiyor sıfır ısık olan yolda sorun yok ama yol ısıklı bir yere gelince farların belirgibliği gidiyor aklıma xenon takmak geldi ama oda ne kadar saglık bilemiyorum biraz zihni sinir projesi ama yapacaz çiçekliğini bende bozmak istemiyorum ama sartlar kırma yapmaya zorlayacak gibi
geçenlerde ibrahimin bahsettiği hurdaya bırakılmıs passattın yanına gittik işime yaran epey parçasını söktük motoru yoktu aracın ama benim kinin turbo dizeliydi turbosunu alacaktım ama basında duran leşçi ucuza bırakmadı yazık olmus araca fabrika çıkış bondrolleri bile duruyordu..
aldıklarım
sol kapı fitili sağ arka kapı süpürgeliği bagaj kapısı fitili ön cam fitili far açma kapama dügmesi passat cl yazısı sol sinyal ön bagaj kapısı takozları sağ ön davlumbaz hepsi 30 ytl
Safagım kaç diye merak etmiyorum daha gün batımını göremedim....
arkadaslar benim düldülün sol ön frenlerden metal sesi geliyor frene basınca tamirciye götürdüm ses gelen yeri gösterdi balataları tutan parça bunun için bir öneri ve fikri olan var mı teşekkür ederim büyük ihtimal değişir gibi geliyor ama
düşünmüyor değilim söyle bir durum var yagmurlu havada bir sorun çıkarır mı sanki sitede okudum gibi aydınlık olmuyor filan diye yoksa yeni fardan daha makul far yaldızı bitik sayılır bu yansımada sorun çıkarır mı peki ?
mercek far olmadan xenon ziyandır. karşıdan geleni üzersin. kulakların çınlar, kıpkırmızı olur valla euro headlight fikri benimde aklıma yattı. çok benzer seninkilerle
frenle ilgili olarak kaliper arıyorsan, vw audi grubundan bir tanesi kesinlikle uyacaktır.
abi simdi adamları aradım aradaki bu uçuk farkı sordum ben teknik detayını bilmiyorum aksarayda rahat bulursun dedi perakende kime veriyorsun dedim onuda sölemedi ayrıyetten far canı öyle kolay monte edilecek bişi değil denedim ne çıkıyor ne açılıyor ısıtarakta galiba ayrı bir marka o 36 euro olan