Gönderen Konu: Ön kapı içi döşemelerinden gelen sesler!  (Okunma sayısı 4375 defa)

Çevrimdışı ozan passat

  • İleti: 21
    • Profili Görüntüle
Ön kapı içi döşemelerinden gelen sesler!
« : 19 Kasım 2010, 19:27:53 »
Merhaba arkadaşlar.Arabamızla hafif bozuk yollarda ilerlerken,ya da çukur,kasis vb. yerlerden geçerken ön kapı içlerinden oldukça can sıkıcı sesler geliyor.Arabaya benden önceki sahibi tarafından,comfortline serilerinde standart olmadığından sonradan deri koltuk uygulaması yapılmış.Kapı döşemelrini söküp takarkende galiba tırnakları kırılmış.
  Bahsettiğim sesler camlar tamamen indirilmiş vaziyetteyken daha da çok geliyor.Sanki içerideki kırılmış ve boşta olan parça tümseklerden geçişte cama vuruyor.Şu sıralar hava şartlarından dolayı camı indiremediğimiz için ses fazla gelmiyor ama bahar mevsiminden sonra yine can sıkmaya başlayacak. Ben döşemeleri açarak cama vuran parça ile cam arasına sünger vb. şeyler yerleştirmeyi düşünüyorum ama tamamen etkili olacağınıda düşünmüyorum çünkü camlar kapalıyken gelen ses için işe yarayacağını düşünmüyorum.
  Önerileriniz için şimdiden teşekkürler...

Çevrimdışı urald

  • İleti: 90
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ön kapı içi döşemelerinden gelen sesler!
« Yanıtla #1 : 20 Kasım 2010, 12:05:31 »
Benimkinden gıcırtı şeklinde sesler geliyordu. Birde kolunu cam kenarına koyarsan tıkırtı şeklinde kasislerde ses yapıyordu servise tırnaklarını kontrol ettirdim 2 - 3 tırnağın kırılmış olduğunu söylediler değiştirdiler ses kesildi. Ücret bile almadılar.