Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
Ne güzel resimler. Neresi burası?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
polocu
Otomobili: 97 polo hp ac
|
benim arabada da var bu vites topuzundan galiba orjinal değilmiş sportline nınmış ama cok şık duruyor değil mi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
vites topuzu polo 6n2 ve golf 4 kasasına ait 
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
vw6n
.::ABDULLAH::.
Otomobili: AEE
eski adı sortie34..
|
Abi iyi kuruladın mı üşütmeseydin canavarı  kurulamaya gerek yok hava zaten sıcak 
|
|
|
|
|
|
Hepimiz apaçiyiz!!!
|
|
|
vw6n
eski adı sortie34..
|
 sen mi tatildesin araba mı anlamadım İstanbul' da yağmur yok tabi sende buldun orda suyu soktun canavarı oraya  Valla öyle onunda hakkıvar yıkanmaya abi hazır bol suyu bulmuşuz bide tamirden cıktı serinlesin
|
|
|
|
|
|
Hepimiz apaçiyiz!!!
|
|
|
vw6n
eski adı sortie34..
|
Ne güzel resimler. Neresi burası?
Keşan mecidiye köyü erikliye yakın denizden çıktıktan sonra akşama doğru geliyoruz buraya buz gibi bi su piknik felan yapıyoruz çok güzel biyer tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
Hepimiz apaçiyiz!!!
|
|
|
vw6n
eski adı sortie34..
|
Arabamda yapmak istediklerim fakat yapamadıklarım 1.Kaportadaki ufak tefek vuruk ve çiziklerin onarımı ve boyası. 2.ön ve arka tanponda ufak değişiklikler ve bagaj kapısındaki plaka'nın tanpona almak. 3.Logosuz panjur. 4.Angel eye far ve led'li stop. 5.Koltuk kaplaması. 6.Teyip tesisat. 7.Cam filmi. 8.Son susturucu. 9. + Jant,lastik. 10.Yay,amortisör. 11.Sunroof. 12.Viraj denge çubukları. 13.Motorda belki ufaktefek değişiklikler.Şimdilik aklıma gelenler bukadar ama sizde yorum ekleye bilirsiniz.Yaptığım değişikliğin başına + koyacağım ki yapılanlar belli olsun.
|
|
|
|
|
|
Hepimiz apaçiyiz!!!
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps volksport special edition 2000
|
Gel cam filmi yapıyım ben sana ya amerikanını yaptırana kadar idare edersin, ben her sene tatile giderken çekiyorum filmleri.Parada almıycam.  
|
|
|
|
|
|
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
|
|
|
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V 6n
|
Abdullah abii bu kol dayamanın aynısından bende almıştım ama sonra geri verdim.sen ne şekilde montaj yaptın?
|
|
|
|
|
|
Kupa Gören Masum KadıKÖYLÜ  
|
|
|
vw6n
eski adı sortie34..
|
Gel cam filmi yapıyım ben sana ya amerikanını yaptırana kadar idare edersin, ben her sene tatile giderken çekiyorum filmleri.Parada almıycam.   Yaparız yaparız 
|
|
|
|
|
|
Hepimiz apaçiyiz!!!
|
|
|
vw6n
eski adı sortie34..
|
Koldayama ben arabayı aldığımda takmış eski sahibi el frenini plastik bi kapağı var oraya vidalamış,el frenini çekerken biraz zorlanıyordum bende fren tellerini en son seviyeye kadar sıktım şimdi bir kere tık yapıyo tamam.Bu ara aklımda başka bi düşünce var koldayamayı ordan söküp koltuğa montajlamayı düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
Hepimiz apaçiyiz!!!
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
onun yeşil bu yeşil değil 
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps volksport special edition 2000
|
onun yeşil bu yeşil değil  Yeşil mi yeşil ? Ördek bu suyu sever diye düşündük abisi...
|
|
|
|
|
|
Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
|
|
|
vw6n
eski adı sortie34..
|
Hehehe güzelmiş ördek suyu sever.Benim araba değil bu mat yeşil.
|
|
|
|
|
|
Hepimiz apaçiyiz!!!
|
|
|
|