Ylnız bu yeni model araçlardaki kemer uyarı sistemide çipli oluyor, yani bu ankesörlü kartlada biyere kadar bea abi birde benim polodada yok öyle bi uyarı şeysi, aman olmasın ya ben zaten genellikle bağlıyorum bide onun zırıltısını çekemem takmadığım durumlarda
Oğuz T5 ve Honda civicde kullanıyorum işe yarıyor ama poloda öylebi sinyal sesi yok genelde bende takarım kemerimi ama kısa mesafelerde kullanmam mahalle aralarında falan.
abi standart bi emniyet kemer kolunu megane 2 ye yediremedik .. ama seninkide çipli gerçi Allah kaza beladan korusun ya, bir kazadan sonra vatandaş yaşıyorsa hayatının %70 ini emniyet kemerine %20 varsa airbag e borçlu oluyor diye bir yazı okumuştum
İşte bunlarda son yapılanlar---> kırmızı Brenner (replika,çakma)buji kaploları yapıldı,egsoz manifolt kapağı boyandı,motor bloğunun ön tarafı boyandı, Ön logo folyo kaplama ve 8V logo'sunun takılmış hali, Arka logo'nun folyo kaplanmış hali ve arka polo yazısının iptali. Şimdilik bukadar.
yeşil yeşil güzel gitmiş alan arabanın rengi ile, motorda güzel görünüyor 8v logosunu çıkar bence, birde yay da olsa çalı çırpının arasında baya güzel durucakmış. ördek bırakmıyo seni iyi geçinin