cabrio63
cihan
Otomobili: 84 mk1 golf cabriolet
mk1 cabrio
|
bence sadece spor yay ve düşük yanak lastik istiyo araba,jant takmasan bile olur bi süre 
|
|
|
|
|
|
 respect to all old scholls
|
|
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
güzel olmuş güle güle kullan.bencede acilen düşük yanak lastikle bi jant istiyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramcho®
|
iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar...kadir mk3 gti karlık alıyosun iyi bi kaportacıya gidip ortalarından az kestirip takıyosun bişey yok yani 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
djtiko
|
güzel olmuş yakışmıs araca.
|
|
|
|
|
|
VALLA DA BİLLA DA MK1 ARABA KULLANIYORDUM ABİİİ:...
|
|
|
|
|
vw6n
.::ABDULLAH::.
Otomobili: green NNNNNN
eski adı sortie34..
|
Güzel olmuş Ramazan eline sağlık lastiklerdeki beyaz halkalarıda çıkarman dahada iyi olmuş 
|
|
|
|
|
|
Hepimiz apaçiyiz!!!
|
|
|
istanbulos34
Fatih
Otomobili: Ford Fiesta
|
güzel olmuş hocam ama jant ve filmle çok çok daha güzel olur yolunuz açık olsun...
|
|
|
|
|
|
pOWERED by istanbuloSSS
|
|
|
janher
JANHER
Otomobili: 1982 1.8 GOLF GTİ
|
Önü çok güzel duruyor benden sana bir fikir reklamcıya git bir tane güzel karakterde plakanın aynısından yaptır.Üstündekileri sök yere at yamult üstünde tepin yere sürt çiz çamurla bir torbaya koy trafik çevirdiğinde bu ne derse bagajdan çıkarıp bunu mu taksaydım de  az durdurmadılar beni  ön çok güzel bundan snraki işin spor yay olsun kazasız belasız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramcho®
|
Önü çok güzel duruyor benden sana bir fikir reklamcıya git bir tane güzel karakterde plakanın aynısından yaptır.Üstündekileri sök yere at yamult üstünde tepin yere sürt çiz çamurla bir torbaya koy trafik çevirdiğinde bu ne derse bagajdan çıkarıp bunu mu taksaydım de  az durdurmadılar beni  ön çok güzel bundan snraki işin spor yay olsun kazasız belasız plaka ile düşüncelerin çok güzel  ama onları çikartsam bile atmam  APP yapılacak önümüzdeki hafta tamam kızmayın değiştircem plakaları yay olayına gelince yaza doru düşüyorum şimdi biras zamanı var...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
street racer
|
önler 7.5j arkalar 9j,rs den daha iyi duracak bi jant tanımıyorum bu araçta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramcho®
|
kt4 düşünüyorum ön 7j arka 9j BBS rs çok pahalı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
street racer
|
oda olabilir ama rs in yerini tutmuyor işte. :-\16" kt 4 önler 7 arkalar 9 fuarda 1175 ytl fiyat almıştım senin alacağın fiyat bundan uygunmu? 1000 in üzerinde 2ay geç alıp rs almayı tercih ederdim yerinde olsam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramcho®
|
oda olabilir ama rs in yerini tutmuyor işte. :-\16" kt 4 önler 7 arkalar 9 fuarda 1175 ytl fiyat almıştım senin alacağın fiyat bundan uygunmu? 1000 in üzerinde 2ay geç alıp rs almayı tercih ederdim yerinde olsam.
kt4 distirbuturu benim yakın arkadaşim kendi e30 unda kullandığı jant lastik bana hediye olacak gibi bi olay söz konusu tam istediğin ön7j arka 9j ama senin aldığın fiyattan daha aşşaği alaiblirm..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
street racer
|
bnm aldığım fiyat sıfırdı 2.eli tabiki daha uygun olacaktır...öncelikle imkan daha sonra zevk meselesi sonuç olarak hayırlısı olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|