vw t4 2000
Otomobili: vw transporter t4
|
sağol cem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw t4 2000
|
jantlar , direksiyon,yan demirler tamam sırada detaylı içdış temizlik,aynaların karbon kaplanması ,ön sinyal camlarının füme olması vs.vs. kaldı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sirhot
SeRHaT
Rapçi değil...VWci...;)
|
Süper olmuş yine abicim ellerine sağlık.Bütün işlemler bitince daha da güzel inş.Senin t4lerde böle süper jantlar görünce benimkine de hep takasım geliyo ama hala konfor konusunda şüphelerim var.Ama gerçekten çok yakışmış.Kazasız belasız kullanırsın inş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw t4 2000
|
serhatcığım sağol ağzından baldamlıyor. valla ben t4 ü çok seviyorum,konfor konusuna gelince sana tavsiyem öncelikle komple izalasyon yapyırman ana 4+4lük bir izalasyon büyük ihtimale bagaj bölümünden asfalt sesi olduğu gibi içeridedir ,jant ve lastik seçimi önemli biliyorsun eğer yumuşak lastik seçersen konforuda arttırmış olursun bence baba yadigarı arabanı kullan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nefret35
cAn
Otomobili: GOLF III GTI 97
|
hocam super olmus valla  stoplara bi değisiklik dusunuyn mu?
|
|
|
|
|
|
imzamı kağıda değil asfalta atarım kalem kullanmam Golf ümle yaparım........
|
|
|
sirhot
SeRHaT
Rapçi değil...VWci...;)
|
serhatcığım sağol ağzından baldamlıyor. valla ben t4 ü çok seviyorum,konfor konusuna gelince sana tavsiyem öncelikle komple izalasyon yapyırman ana 4+4lük bir izalasyon büyük ihtimale bagaj bölümünden asfalt sesi olduğu gibi içeridedir ,jant ve lastik seçimi önemli biliyorsun eğer yumuşak lastik seçersen konforuda arttırmış olursun bence baba yadigarı arabanı kullan
Abicim aslında bu aralar çok düşünüyorum.Bazı nedenlerle satma kararı aldık ama cidden çok kararsızım.Tek başıma üstesinden gelebileceğimi bilsem bırakır mıyım hiç yadigarı?Koltuğuna her oturduğumda vazgeçiyorum satmaktan.Ama durduk yerde de bi şeyler yapmadan olmuyo.Biliyosun Kütahya'da falan araba konusunda yardımcı olcak kimse yok.Yoksa seninki gibi olsa inmem arabamdan...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw t4 2000
|
stoplarda değişiklik pek düşünmüyorum ama tavsiyen varsa değerlendiririm ayrıca teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw t4 2000
|
serhat eğer bişeyler yapmayı düşünüyorsan ben sana yardımcı olurum antalya çok uzak değil 2 gün takılırız beraber hepsini hallederiz allahın izniyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw t4 2000
|
nefret35 zaten arabanın işleri tam anlamıyla bitmedi daha öncede bir t4 üm vardı forumda, onun gibi oluncaya kadar uğraşacağız inşallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nefret35
cAn
Otomobili: GOLF III GTI 97
|
eski t4 cok iyimis baktımda  stoplara, sinyallerle geri lambalarını siyah yaparsan veya komple kırmızı güzel durur bence. bide ödekileri seffaf veya siyah olursa......
|
|
|
|
|
|
imzamı kağıda değil asfalta atarım kalem kullanmam Golf ümle yaparım........
|
|
|
sirhot
SeRHaT
Rapçi değil...VWci...;)
|
serhat eğer bişeyler yapmayı düşünüyorsan ben sana yardımcı olurum antalya çok uzak değil 2 gün takılırız beraber hepsini hallederiz allahın izniyle
Sağolasın abicim.Yazın Antalya planlarım var ama bakalım...inş tanışır görüşürüz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw t4 2000
|
eskisi gibi yapıcaz ağır ağır zaten çok bişey kalmadı ön sinyaller füme olucak yine ama stop lambalarına bişey yapmam herhalde yrın spor koltuğumu da takıyorum inşallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw t4 2000
|
artık sona doğru geliyorum,sinyal camlarıyla egsoz a haysiyetli bir uç takarsam işlem tamam pazartesi imşallah 07 oluyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fay78
voskaven poyo (ardanın ağzından)
Otomobili: VW POLO 1.6 HB AC