corrado_g60
CORIMP
Volkswagen Türkiye
|
dün akşam tesisatta değişiklikler vardı heralde hayırlı olsun  geçen haftada beyaz mk5'e yapılıyordu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
THe_ONe
KonyaTuning.Com
Otomobili: 04 GOLF TDI+05 GOLF TİP. FSI
|
dün akşam tesisatta değişiklikler vardı heralde hayırlı olsun  geçen haftada beyaz mk5'e yapılıyordu  evet değişiklik yaptık bagaja biraz daha yuklendık ;)yakında resımlerı ekleyecem beyaz mk5 de yakın arkadasımın arabası İnş. bı gun tanısalım senınle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps volksport special edition 2000
|
Kazasız Belasız Kullanman dileği ile...
|
|
|
|
|
|
 vwtr.net ile yönetim anlayışı değişene kadar hiçbir ilgim kalmamıştır...
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps volksport special edition 2000
|
yakıtı torosdan alırım ahsap zemin işiyle ugrasıyorumm
Benim meslekle ilgili, Laminant,Lamine,Masif, Deck ne tür ahşap yer kaplaması...  Üretim mi yapıyosunuz? Yoksa Uygulamamı?
|
|
|
|
|
|
 vwtr.net ile yönetim anlayışı değişene kadar hiçbir ilgim kalmamıştır...
|
|
|
espirtlotus
Otomobili: VW POLO
Deniz Çalışkan
|
araban süper dostum hayalimde bir vw golf gtı almak var ama gt de olabilir, jantlar lastikler süper 
|
|
|
|
|
|
1.4 16V 100Hp Tek Kapılı VW POLO Sportline
|
|
|
corrado_g60
CORIMP
Volkswagen Türkiye
|
senin arabanın tyesısatı yapılırken ben turuncu bı c3 ile tam orda durdum ama senı tanımadıgım ıcın selam veremedım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
THe_ONe
KonyaTuning.Com
|
Benim meslekle ilgili, Laminant,Lamine,Masif, Deck ne tür ahşap yer kaplaması...  Üretim mi yapıyosunuz? Yoksa Uygulamamı? masif parke nin uretimini yapıyoruz şehir dışı toptan ve şehir içi uygulamada yapıyoruz laminat parke krono tex ve krono swiss markalarının bayisiyiz toptan ve perakende olarak ayrıca uygulamalı olarak meslege devam ediyoruz deck ve lamine parke konyada yaygın degıl onun için onların satısı yok sizde agırlık hangı tur parke warr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
THe_ONe
KonyaTuning.Com
|
senin arabanın tyesısatı yapılırken ben turuncu bı c3 ile tam orda durdum ama senı tanımadıgım ıcın selam veremedım  evet o araba dıkkatımı cekmıstı İnş. tanısırız bi gun  ayrıca mesaj yazan arkadaslarda tesekkurler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
THe_ONe
KonyaTuning.Com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
kırmızı-beyaz iyi denk gelmiş  maşallah iikinizin aracınada nazar değmesin 
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
golf-line2
kadir
golf GTD
|
FSİ kardeşler  güzeller
|
|
|
|
|
|
|
|
|
THe_ONe
KonyaTuning.Com
|
Far kaşı olmamış.  guzeldir aslında karanlıkta iyi secememissin kırmızı-beyaz iyi denk gelmiş  maşallah iikinizin aracınada nazar değmesin  cok tesekkur ederim yorumun için :)krımızı beyaz iyi denk geldi sansımıza  FSİ kardeşler  güzeller saolasınn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
Yani senin far kaşına özel bir yorum değildi, hiç bir far kaşını sevmiyorum.  Arka tampon altındaki siyah kısmıda gövde rengine boyatırsan baya güzel olur.  +1 bu dediğine katılıyorum 
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
|