teşekkürler izmirinde bi ağırlığı olsun artık dimi süper ligde yokuz bari burda yaşadığımızın farkında olurlar
Birol abi İzmir tayfasında bende varım.Öğrenci olarak da olsa yılın büyük bir kısmını İzmir'de geçiriyorum.Gaziemir'de kalıyorum Ömer abi var burdan ama o pek takılmıyo buralara İstanbul'daki buluşmaları falan görünce içimiz gidiyor vallahi.Bizde bir buluşma ayarlayalımda egenin incilerini toplayalım hoş olmaz mı
Serhat öğrencilik iyidir hele farklı bi şehirde olunca çok daha güzel oluyo. bizde öğrenciydik bi zamanlar marmarada 5 senemiz geçti işte okul bitti ( ki biz geçermi 5 sene diyoduk ) derken askerlikte bitti izmire ve egeye kavuştuk şimdi düze çıktık bi boşlukta hissettik kendimizi hem okul hem askerlik bitince. sıra sağlam bi iş ayarlamakta bakcaz artık işin çaresine bu arada kimler var başka izmir tayfasında?
Bende çok iyi bilmiyorum ama biz öncü olursak toplanırız yaza kadar.Öğrencilikten fazla şikayetim yok be abi.İzmir'de olduğu için olabilir ama hiç bitmesin bile istiyorum aslında.2buçuk sene kaldı inş çabuk geçmez
Hoş geldin Birol iyi forumlar Arabanda hayırlı olsun.
teşekkürler arkadaşım
Serhat öncedende söyledim kimler var bilmiyorum ama bu ay çok yoğunum nisanda böyle bir org. yapabiliriz. seninde vizelerine falan engel olmayacağımız bi şekilde
Vizeler falan önemli değil Birol abi.Hem eğitimde olduğumuz için sunumlarım var bol bol.Vizeye pek bir şey kalmıyor.Hem bir günümü sizin gibi abilerimle geçirmek için her zaman vaktim olur benim mrk etme;)Nisana doğru patlatırız organizasyonu