Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: T(ü)RK MK4  (Okunma sayısı 59981 defa)

Ynt: T(ü)RK MK4
« Yanıtla #14 : 28 Şubat 2016, 10:55:39 »
Anladım aynen, far anahtarı siparişi verirsem takarken yardımını alırım  :tamamdir Eksik çok dediğin gibi de ben artık çok ekstrem masrafa girmeyeyim diyorum, performansta bir kayıp yaşamamak adına bakımını vs. düzenli yaparım harcamalarım o yönde olur. Gönlüm hem biraz daha performanslı hem de yakıtı çok abartı olmamak kaydı ile bişeyler olur ileride. Şimdilik böyle kalsa dış görünüm yeter bana.. Şu an en fazla arkaya bir r32 spoyler ile belki Metin'e mercek montajı yaptırabilirim ilerde  :D
Size de kolay gelsin, haberleşiriz zaten buradan  8)

Ynt: T(ü)RK MK4
« Yanıtla #15 : 29 Şubat 2016, 12:03:11 »
Elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. :tamamdir

Her gün yeni bir şeyler yapmazsam rahat edemiyorum tabi bu konuda kuzenimin yardımları da çok fazla o olmasa bir çok şey bu kadar seri bir şekilde kesinlikle gerçekleşmez. Ankara'da olan yahut yolu başka şehirden buraya düşenlere Detailing Garage'yi tavsiye ederim her türlü Boya koruma,cam ve kaput filmi, detaylı iç temizlik gibi birçok konuda profesyonel şekilde yardımcı olabilirler.

Aracıma yeni gelen ledleri vakit kaybetmeden montajını yaptım fakat mübarek projektör gibi aydınlatınca ledlere 3 numara filim çekerek ışığını azaltmayı başardık :tamamdir
Ayrıca beyaz led olarak yurt dışından gelen ve yeni vw Passat'larda gördüğüm geri farı ledleri taktım.






Tabi bununla da kalmayarak arka logoyu ikinci resimde de daha net görüleceği üzere söktüm ve araba rengin de boyadım. Kabatmayı da siyaha boyayacaktım fakat hava karardığı için ne yazık ki yetiştiremedim en kısa sürede bu işlemi de yaparak arabaya montajını gerçekleştirmek istiyorum.



Ayrıca örnek olarak aşağıda ki resimde de görüleceği üzere panjurları siyah folyo ile kapladık ve R32 ön tampon takılmadan önce yerini de hazırlamış oldum.




Son olarak da bu kadar emekten sonra bari her şeyi ile temiz olsun hazır yazda geliyor derken güzelce bir iç temizlik yapalım ve resmini çekelim dedik ve arabayı temizledikten sonra da profesyonel bir çekim olmasa da cep telefonu ile resimlerini çektik umarım beğenirsiniz.  :)



« Son Düzenleme: 29 Şubat 2016, 12:08:18 Gönderen: WayOfLife »

Ynt: T(ü)RK MK4
« Yanıtla #16 : 02 Mart 2016, 20:35:08 »
Elinize kolunuza sağlık kardeşim, herşey on numara gidiyor yalnız şu r32 tampon işi hakikaten çok değiştiriyor aracı. Aklıma giriyorsunuz yavaştan  :D
Bu arada gti paspasları nereden aldın kardeşim, ben de düşünüyorum :saygilar

Ynt: T(ü)RK MK4
« Yanıtla #17 : 09 Mart 2016, 09:41:04 »
Şu aralar pek foruma giremiyorum işlerden dolayı araba ile de ilgilenemiyorum. Ama aklımın bir köşesinde sürekli yer etmiyor da değil değişik fikirlerle en kısa sürede resimler ekleyeceğim fırsat bulup da arka tamponu söke bilirsem şayet..

Paspası sahibinden de bulmuştum sinan hala duruyor mu inan bilmiyorum :-[

Ynt: T(ü)RK MK4
« Yanıtla #18 : 11 Mart 2016, 21:03:05 »
araba temiz düzenli maşallah

Ynt: T(ü)RK MK4
« Yanıtla #19 : 14 Mart 2016, 10:32:32 »
araba temiz düzenli maşallah

Teşekkür ederim üstadım. :)

Ynt: T(ü)RK MK4
« Yanıtla #20 : 14 Mart 2016, 10:57:56 »
Tekrardan kolay gelsin vw tutkunu arkadaşlarım,abi'lerim. Yazmadığım dönem içerisinde ufakta olsa bir takım kalan işlere girişildi, hedef yaza kadar temiz bir şekilde aracıma binebilmek tabi bu kısmet olursa..

Gözüme çirkin gelen tampon ekinden kurtulmak ve R32 ön tampon ile uyumlu olması adına arka tampon söküldü, ek olarak ön tampon ile uyumlu bir ek yapılacak. Ayrıca tampon bantları da sökülüp fiber ile boşlukları doldurulacak. Ne yazık ki tamamlanmadığı için sizlerle paylaşamıyorum.



Kaliper kapaklarımız da geldi fakat diğer tüm işleri bitmeden jantları takmak istemediğimden dolayı bagajda hazır ve nazır bir şekilde takılmayı bekliyor.



Ledli stoplar da artık gözüme battığından dolayı hafta sonu boşluğunda onları da söktüm eski stopları taktım. Fotoğrafı karşılaştırmak için çektim fakat ikisini de beğenmedim açıkçası..



Sahibinden'de ilanını gördüğüm ve çok hoşuma giden hella magic colours stopları almaya karar kıldım. Kısmet olursa tamponlar boyadıktan sonra takacağım. Araçta duruşu aşağıdaki foto'da yer aldığı gibi olacak. :tamamdir



Çevrimdışı edincol

  • Otomobil
    Polo 6N2 - AKK - Comfortline
    Şehir
    Kocaeli
Ynt: T(ü)RK MK4
« Yanıtla #21 : 14 Mart 2016, 23:09:09 »
Hella stoplar güzelmiş gerçekten.

Elle yıkama yaparken çift kova yöntemini kullanmayı ihmal etmeyin :)
Akıl yaşta değil baştadır.

Ynt: T(ü)RK MK4
« Yanıtla #22 : 18 Mart 2016, 09:30:11 »
Sonunda arka tamponuma kavuştum. Artık ön ve arka tamponların boyanma işlemleri kaldı. Hellanın orjinal ön farını aldım bi-xenon uygulaması yapılacak belki gündüz led eklenebilir içerisine duruma göre tüm işlerin bitmesi ekabininde tamponlarda boyanıp takılacak sanıyorum 2 hafta sonra herşeyi bitmiş olarak kullanabilirim.   :sevgi: :sevgi:


Ynt: T(ü)RK MK4
« Yanıtla #23 : 02 Nisan 2016, 20:48:08 »















Ynt: T(ü)RK MK4
« Yanıtla #24 : 02 Nisan 2016, 20:48:29 »
Çok uğraştım çok emek harcadım baştan beri örnek aldığım yurt dışı araçlar vardı elbette birebir aynı olmasa da benzerini daha içime sinen hali ile Türkiye şartlarında yapmak istiyordum.
Çok şükür sonunda istediğim gibi oldu belki ileride bir kaç oynamalar olabilir ama ana hattı şuanda son fotoğraflar olmuş olacaktır. Şuan için en az içime sinen  jantları artık bir başka yaza değiştireceğim çünkü maddi manevi yoruldum buda artık nazar boncuğumuz olsun umarım Rabbim'de kazasız belasız binmeyi nasip eder. :sorybom:

Fotolar amatör çekim olması sebebiyle araç kötü çıkmış görünebilir hepsi telefon resimleri :)profesyonel fotolar çekilebilirse daha güzel duracağına eminim.





Yukarıda da gördüğünüz gibi farlara gündüz ledi uygulaması yapıldı. Ayrıca Bi-xenon mercek montajı yapıldı.












Çevrimdışı MurdeR

  • Otomobil
    Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
    Şehir
    Bilecik
Ynt: T(ü)RK MK4
« Yanıtla #25 : 03 Nisan 2016, 01:33:27 »
İnstagramda gordum masallah cok guzel olmus apachi halinden kurtulmus araba bambaska olmus emegine saglik

Çevrimdışı welovetoride

  • Otomobil
    Wagon Jetta
    Şehir
    İstanbul
Ynt: T(ü)RK MK4
« Yanıtla #26 : 03 Nisan 2016, 09:47:17 »
Güle güle kullan Alper,Emeğinin karşılığını almışsın. Güzel bir mk4 çıkmış ortaya.
Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride

Ynt: T(ü)RK MK4
« Yanıtla #27 : 03 Nisan 2016, 11:47:21 »
Kazasız belasız bir tane spoiler lazım sadece.