Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ağustos 21, 2008, 02:01:43 ÖS
71851 Mesaj 4045 Konu Gönderen: 3322 Üye
Son üye: N1LUF3R
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Otomobil Forumu  |  Otomobilim  |  T5 - Caddy
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 8 Yazdır
Gönderen Konu: T5 - Caddy (Okunma Sayısı 7005 defa)
wow
Oktay

Otomobili: T 5 - 2 K

Volkswagen-Volkswagen-fosfogen-bosbogen-forsfogen-

Üyelik Bilgileri
Ynt: bunlarda benimkiler
Yanıtla #15 : Eylül 17, 2007, 03:57:18 ÖS

Hepinize teşekkür ederim,caddy düz yolda rahat 200 yapıyor,birde bayır aşağı gazı köklediğinde 200 üzeri çıkar şahsen ben denemedim.Ama düz yolda biraz zor görünüyor ve bu hızlar içinde pek güvenli değil (gerçi hiç bir araç için güvenli değil bu hızlar) Aşırı hız felakettir,bir nusubet bin nasihatten iyidir.

cabrio63
cihan

Otomobili: 84 mk1 golf cabriolet

mk1 cabrio

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #16 : Eylül 17, 2007, 10:05:12 ÖS

sanayici derken neyi kast ettiğini anlayamadım?benim yaptığım mesleğin sanayi ile yakın uzak bi alakası yok!sitede mesleği sanayicilik olan arkadaşlar varsa,onlarıda can-gönülden tebrik ederim.çünkü bugüne kadar ettikleri muhabbet beni hiçbir zaman sıkmadı  ve yormadı.ayrıca insan ayırmak hiç hoş diil,eminim aramızda çok önemli işlerle uğraşan bu ülke için değerli insanlar vardır.hiç kimseyi ben cayenne kullandım,sanayici muhabbeti yapıosunuz,bilmem ne diye aşşağılayamazsınız...

respect to all old scholls
corrado_g60
CORIMP

Volkswagen Türkiye

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #17 : Eylül 18, 2007, 09:33:32 ÖÖ

ben sanayıcıyım Cheesy

mcsahan
Mete ŞAHAN

www.emulzer.com.tr

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #18 : Eylül 18, 2007, 09:41:20 ÖÖ

hayır sanayici benim Cheesy:D:D

VW MkII GOLF GTI 1,8 16V
sharkhunter
sharkhunter

Otomobili: polo 1.4 16V

Faruk KAHYA

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #19 : Eylül 18, 2007, 09:54:44 ÖÖ

Hepimiz sanayiciyiz  Grin  Grin

wow
Oktay

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #20 : Eylül 18, 2007, 03:43:00 ÖS

Hepimiz kardeşiz ayda yılda bir forumda arabamızla çıkalım dedik yazılanlara bakın.

Firestarter

Otomobili: Reklama gerek yok :)

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #21 : Eylül 18, 2007, 03:59:09 ÖS

off ya caddy Smiley passata 230 km de kapışabılen tek tıcarı(!)  araç Cheesy

Ortalığı karıştıran bu cümle oldu. O yüzden bu tür cümleler asla yazmıyorum Sad

KOÇ:)

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #22 : Eylül 18, 2007, 10:06:08 ÖS

Hepsinin maşallahı var.Şey bide üstad reno 19 la bi ilginiz varmı yoksa rasgele bir resimmi  Roll Eyes

wow
Oktay

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #23 : Eylül 19, 2007, 09:03:16 ÖÖ

Benim değil sadece biraz ilgim var kısa zamanda çekilmiş fotoğraf olmadığından ekledim.matbaa da çalışan bir arkadaşın.

wow
Oktay

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #24 : Eylül 23, 2007, 10:29:01 ÖÖ

wow
Oktay

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #25 : Kasım 02, 2007, 08:27:43 ÖS

bugün yeni silecek taktım caddy  ve  caravelle modeli

Halil Kara

Otomobili: 2001 vw passat 1.9 tdi comfortline

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #26 : Kasım 03, 2007, 12:25:03 ÖÖ

bu forumun uzun soluklu üyelerı konuların diretilmesinden pek bir hayıflanmış görünüyorlar bırkaç sayfada "hortalama" kelımesını görünce anladım. eğer bu terıme uygun davrandıysam üzgünüm ama nedenı var kı yapıyoruz.

bırı demış kı hangı caddy 230 yapıyor. bı başkasıda demış kı yok ferrarı falan fılan hayatında kaç ferrarı gördüyse ama 230 dıyen ben kendımın olmasada 1 yıl cayenne kullandım ondan bu parada kı arabaların adını ağzınıza almadan önce en az şöför koltuğuna oturmuşluğunuz olsun.

eğer yanıtlama hakkı verıyorsanız kendını bılmez alaycı tavırlarla, cvbınızı alıp oturmayıda bıleceksınız. şımdı böyle yazdıkya banlarız derler Smiley unutmayın forum özgürlüktür kısıtlama getıremezsınız...

sanırım cvbını alan aldı susayım dedım tunç arkadaşımızın msjından sonra ama bırıde böyle dıretmıştı dıye bı saçmalık daha görünce koptu kayış... ben sadece sıze garıp gelen bır durumu açıkladım o kdr ne dıretecem arabanın hızı için ya. diretmenin anlamı üzerınede ayrıca konuşmak lazım aslında. çünkü ben dıretmışsem yukardakılerde yapmayacağı hususunda hadlerı olmayacak şekılde dıretmışler.

sevgılı admın bana sorulmadan sıldığın msjıda görmedım değıl. azıcık saygı ya. daha 2 gün oldu hakkaten sanayıcı tayfası gıbı davranan adamlarla kaynıyor ortalık. nezaket arkadaşlar nezaket ne olmuş yanlış bışey yapmışsak illa dalga geçer gibi davranmak zorunda mısınız? ramazan ramazan şunlarıda söylüyorum ya helal olsun size vallahi.

Sevgili arkadasim neden bu kadar sinirlendin anlayamadim.Sonucta arabadir daha oteye gitmez.
Sen kadranda gordugun hizin gercek hizin oldugunu mu saniyorsun?
Caddy nin duz yoldaki son hizi 166 km dir.Eger duz yolda kadranin 230 km yi gosteriyorsa bil ki ibrende sapma vardir.
Hayatinda hic GPS kullandin mi?Gercek hizini hic olctun mu?
Ben kullandim ve sana yasadiklarimi yazayim.
2001 1.9 tdi 130 hp passatla 210 km hizda giderken GPS bana 198 km/h hizi gosteriyordu.Eger elinde GPS yoksa otobanlarda ve bazi yollarda elektornik hiz olcerler var.Bu hiz olcen aletlere yaklasmadan once iztersen hizini 150-160 yada daha fazla bir hizda sabitleyerek o aletin altindan gecerken kac km/h hizda gittigine bir bak.
Ama yuksek hizlarda dene bunu.Cunku kadran hatalari yuksek hizlarda ortaya cikar.Bunu fabrika bilerek yapmistir.Insanlar kadranindaki hiza bakarak "aaaa baksana su ben 200 km/h hiz yaptim" gibisinden kendi egolarini tatmin eden davranislar gosterirler.Halbuki bilmiyor ki 200 km/h hizla gittigini zannederken 180-185 km/h gibi hizlarda gittigini.
Ayrica caddy de kullanilan kadran golf5 deki kadranin aynisidir.Vw nin buyuk bir ayibidir.Tekrar yeni bir kadran tasarlamamak ve elindeki fazla golf kadranlarinin ziyan olmamasi icin bu kadrani caddy de kullanmistir.
Son olarak sunu da soyleyeyim:
Caddy i uzaydan dunyaya firlatsan ister inan ister inanma 230 km/h hiz yapamaz Smiley
Haa bir de forum tabi ki ozgurluk yeridir ama ozgurlukte kisinin istedigi seyi yapmasi-demesi anlamina gelmez.O zaman ozgurluk olmaz zaten.Biraz daha sakin yazmani tavsiye ederim.

Hosca kal...

Halil Kara

Otomobili: 2001 vw passat 1.9 tdi comfortline

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #27 : Kasım 03, 2007, 12:26:35 ÖÖ

wow kardesim kusura bakma topigi mahvettik ama dogru bilinen yanlislari duzeltmek gerekiyor.

Araclariniz cok guzel.Sizin aile de anlasilan biz gibi vw sever :)Masallah araclar gayet temiz ve guzel gorunuyor.Allah nazarlardan saklasin.KAza bela vermesin insallah.

wow
Oktay

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #28 : Kasım 03, 2007, 07:18:55 ÖÖ

Wink

THe_ONe
KonyaTuning.Com

Otomobili: 04 GOLF TDI+05 GOLF TİP. FSI

Üyelik Bilgileri