T5 - Caddy page 3
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ekim 15, 2008, 10:13:20 ÖS
75039 Mesaj 4386 Konu Gönderen: 3791 Üye
Son üye: etuncay
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Otomobil Forumu  |  Otomobilim  |  T5 - Caddy
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 8 Yazdır
Gönderen Konu: T5 - Caddy (Okunma Sayısı 7837 defa)
wow
Oktay

Otomobili: T 5 + 2 K

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: bunlarda benimkiler
Yanıtla #30 : Kasım 03, 2007, 04:05:50 ÖS

Sağolun aynı temennileri sizlerede diliyorum..

wow
Oktay

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #31 : Kasım 11, 2007, 11:57:14 ÖÖ

METiN

Otomobili: 1.7 DTİ

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #32 : Kasım 11, 2007, 04:28:26 ÖS

Maasallah kardesim, Allah kaza bela vermesin, gule gule kullan araclarini, Caddy'de transporterde siniflarinin en iyisi diye dusunuyorum ben, bende master munubus kullaniyorum, hacim olarak transpoerterdan buyuk oldugundan, halnuki transporter biraz daha buyuk olsaydi ilk tercihimdi, simdi crafter volt uzerine yogunlasiyorum, 1 yada 2 sene icinde sahibi olucam insallah Smiley
Not : arkadaslar lutfen herkezin soyledigine saygi gosterelim, kimin arabasi 230 yapiyorsa yapiyordur, bende caddy kullandim gercekten cok keyifli, konforlu ve atik bir araba, hiz konusunda son limiti bilemeyecegim ama yeterince saglam suratlenebilen bir alet oldugunu soyleyebilirim...surada hepimiz kardesiz ve ayni forumu paylasiyoruz, guzel guzel gecinip gidelim, artik uzatilmamsi icinde lutfen kimse bunla ilgili birsey yazmasin, sadece icimden gelenleri doktum 2-3 satira...

GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......
wow
Oktay

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #33 : Kasım 11, 2007, 06:19:26 ÖS

Sağol, Metin kısmet inşallah daha iyisine sahip olursunuz...
Alıntı
)Gözünü sevdiğiminin memleketi. Herkesin altındaki kendine Ferrari.

golf-line2
kadir

golf GTD

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #34 : Kasım 11, 2007, 07:41:07 ÖS

Maasallah kardesim, Allah kaza bela vermesin, gule gule kullan araclarini, Caddy'de transporterde siniflarinin en iyisi diye dusunuyorum ben, bende master munubus kullaniyorum, hacim olarak transpoerterdan buyuk oldugundan, halnuki transporter biraz daha buyuk olsaydi ilk tercihimdi, simdi crafter volt uzerine yogunlasiyorum, 1 yada 2 sene icinde sahibi olucam insallah Smiley
Not : arkadaslar lutfen herkezin soyledigine saygi gosterelim, kimin arabasi 230 yapiyorsa yapiyordur, bende caddy kullandim gercekten cok keyifli, konforlu ve atik bir araba, hiz konusunda son limiti bilemeyecegim ama yeterince saglam suratlenebilen bir alet oldugunu soyleyebilirim...surada hepimiz kardesiz ve ayni forumu paylasiyoruz, guzel guzel gecinip gidelim, artik uzatilmamsi icinde lutfen kimse bunla ilgili birsey yazmasin, sadece icimden gelenleri doktum 2-3 satira...

bende master kullanıyorum metin abi cok az yakan bi araba ama  cabuk dökülecek gibime geliyo   traspotrla   eliştirilemez bence nede olsa vw     

METiN

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #35 : Kasım 11, 2007, 11:42:14 ÖS

Kadir bendeki master 2002 sonu, cok yuk bindirdik acikcasi, 170.000 km.de fakat henuz hic debriyaja el surmedik, bu artisi ama kapi kilitleri vs gibi ufak tefek can sikici cok durum cikarmaya basladi, vadesi doluyor gibi, rot baslari ve salincaklarda gittigidiyor, onlarinda cok deli para 2000-3000 ytl arasi oldugunu ogrendim, transpoerterin eline su dokemez orasi dogru, 140. km.yi de pek gecmiyor acikcasi bastiginda, nerde transpoerter nerde master Smiley

volksport
Volksport - Eralp

Otomobili: 6N 1.6 75ps volksport special edition 2000

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #36 : Kasım 11, 2007, 11:53:46 ÖS

Oktay Kazasız Belasız Kardeşim, Abi Bunlar Ticari değiller ya aşmışlar kendilerini sanat eseri gibi araçlar, yolda duruşları bile farklı diğer ticarilerin yanında...

Hiç Farkettin mi ? Sana hissettirmeden basit bir dikiz aynandan binlerce km yol akıyor, hayat aslında çabuk geçiyor...
mcsahan
Mete ŞAHAN

onsekiz at, onaltı valvit

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #37 : Kasım 12, 2007, 10:38:07 ÖÖ

bende 2005 master var (6 ileri). 6ncı vites 3000 devirde 145 yazıyor. 175 gördüm geçen antalya dönüşü. sırtımda 2300kg stand yükü ile. çok beğeniyorum gidişini ve duruşunu.

VW MkII GOLF GTI 1,8 16V
corrado_g60
CORIMP

Volkswagen Türkiye

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #38 : Kasım 12, 2007, 12:40:04 ÖS

bızde sırkete aldık gıbı bı master bakalım nasılmıs..
baya bı kullanan varmıs burdada Smiley

METiN

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #39 : Kasım 12, 2007, 01:17:59 ÖS

Mete bendeki 5 ileri dostum, tırışkalardan Smiley 80hp, sırtında yükü bırak ek motor koysan 140.ı gecmiyo Smiley ama gercektende bayagı varmıs masterci burda, birde mastertr.com mu kursak ne Smiley muahhhaahaaa

nizam
nizam

Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl

T.S.K envateri topçu Çvş..

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #40 : Kasım 12, 2007, 01:50:48 ÖS

oktay abi kazasız belasız kullanman dileği ile.....
bu aralar hırsızlar araç altındaki yedek lastiklere dadandı bilginize her zaman baktıgınız yer değil gidi verir.. Wink

bizim şirkette 2005 modeli vardı ama araç 2000 modeldende eski duruyordu çok kötü hırpaladılar aracı ama ii fiyata gitti ikinci ele simdi yine 2007 modeli aldılar ne olursa olsun VW

Safagım kaç diye merak etmiyorum daha gün batımını göremedim....Huh?

http://www.vwtr.net/forum/sohbet/forum-kurallari-hakkinda-t338.0.html
Firestarter

Otomobili: Reklama gerek yok :)

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #41 : Kasım 12, 2007, 01:56:15 ÖS

bu aralar hırsızlar araç altındaki yedek lastiklere dadandı bilginize her zaman baktıgınız yer değil gidi verir.. Wink

Sadece bu aralar değil, stepne hırsızlığı her zaman vardı. Hatta biz ticari araçları teslim ederken teslimat sırasında, stepne'yi sökmeleri yada kilit takmaları hakkında müşterileri uyarıyoruz. Zaten az çok bu tür araçları kullananlar, kendilerinden yada çevresindeki tanıdıklarının, daha önceki yaşadıkları kötü tecrübelerden dolayı, bu tür olayların farkındalar. Servise çalınan stepne ile ilgili çok telefon geliyor.  Sad

wow
Oktay

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #42 : Kasım 12, 2007, 02:44:45 ÖS

Nizam
Alıntı
oktay abi kazasız belasız kullanman dileği ile.....
Bu aralar hırsızlar araç altındaki yedek lastiklere dadandı bilginize her zaman baktıgınız yer değil gidi verir.. Wink

Sağolun  kardeşlerim, abilerim .Stepne olayına gelince " Sütten ağzı yanan ,yoğurdu üflermiş" misali bizde t5 i ilk aldığımız zamandan kısa bir süre sonra bizimkide çalındı 2 kısımda en alta stepnenin resmi var kilidi takılı halde.Servise gidip kaskodan aldırınca beraber yaptırdım .Stepne kilidini taktıdıtan sonra  satış görevlisi bu kilitleride kesip yada parçalayıp stepneyi çaldıklarını söyledi. Shocked haliyle bende Angry vs... Huh? Angry istanbulda farklı stepne kilitleri görüyorum onlar servisin taktıklarınkinden daha sağlam.

wow
Oktay

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #43 : Kasım 12, 2007, 05:15:26 ÖS

Sırada sis lambaları var

Firestarter

Otomobili: Reklama gerek yok :)

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #44 : Kasım 12, 2007, 05:18:30 ÖS

Arkadaşlar onlar birşey mi? Aracı komple götürüyorlar, ya ona ne demeli?  Undecided

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 8 Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: