bu forumun uzun soluklu üyelerı konuların diretilmesinden pek bir hayıflanmış görünüyorlar bırkaç sayfada "hortalama" kelımesını görünce anladım. eğer bu terıme uygun davrandıysam üzgünüm ama nedenı var kı yapıyoruz.
bırı demış kı hangı caddy 230 yapıyor. bı başkasıda demış kı yok ferrarı falan fılan hayatında kaç ferrarı gördüyse ama 230 dıyen ben kendımın olmasada 1 yıl cayenne kullandım ondan bu parada kı arabaların adını ağzınıza almadan önce en az şöför koltuğuna oturmuşluğunuz olsun.
eğer yanıtlama hakkı verıyorsanız kendını bılmez alaycı tavırlarla, cvbınızı alıp oturmayıda bıleceksınız. şımdı böyle yazdıkya banlarız derler

unutmayın forum özgürlüktür kısıtlama getıremezsınız...
sanırım cvbını alan aldı susayım dedım tunç arkadaşımızın msjından sonra ama bırıde böyle dıretmıştı dıye bı saçmalık daha görünce koptu kayış... ben sadece sıze garıp gelen bır durumu açıkladım o kdr ne dıretecem arabanın hızı için ya. diretmenin anlamı üzerınede ayrıca konuşmak lazım aslında. çünkü ben dıretmışsem yukardakılerde yapmayacağı hususunda hadlerı olmayacak şekılde dıretmışler.
sevgılı admın bana sorulmadan sıldığın msjıda görmedım değıl. azıcık saygı ya. daha 2 gün oldu hakkaten sanayıcı tayfası gıbı davranan adamlarla kaynıyor ortalık. nezaket arkadaşlar nezaket ne olmuş yanlış bışey yapmışsak illa dalga geçer gibi davranmak zorunda mısınız? ramazan ramazan şunlarıda söylüyorum ya helal olsun size vallahi.
biraz fazla abartmışsın kimse senle alay etmemiş kimse saygısızlıkta etmemiş
sen nasıl ortaya bir şey yazmışsan o insanlarda cevap hakkını kullanmış
biraz gerçekçi olmakta fayda var
burası gayet seviyeli ve düzgün bir forum huzur bozmaya gerek yok
ben kendi mesajıma cevap vermem gerekirse bu hız konusunda çok uzadı konular hiç bir yere varılmıyor o yüzden öyle yazdım yani kayışını koparacak bir durum yok aslında
daha fazla uzamaması dileğiyle keyifli sohbetler