Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ağustos 21, 2008, 02:01:48 ÖS
71851 Mesaj 4045 Konu Gönderen: 3322 Üye
Son üye: N1LUF3R
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Volkswagen Türkiye  |  Otomobil Forumu  |  Otomobilim  |  T5 - Caddy
Sayfa: [1] 2 3 ... 8 Yazdır
Gönderen Konu: T5 - Caddy (Okunma Sayısı 7006 defa)
wow
Oktay

Otomobili: T 5 - 2 K

Volkswagen-Volkswagen-fosfogen-bosbogen-forsfogen-

Üyelik Bilgileri
T5 - Caddy
: Eylül 16, 2007, 04:28:36 ÖS

Vizyona girdim beni izlemeye devam edin.

Firestarter

Otomobili: Reklama gerek yok :)

Üyelik Bilgileri
Ynt: bunlarda benimkiler
Yanıtla #1 : Eylül 16, 2007, 06:23:13 ÖS

Maşallah, araçların çok güzel. İyi bak onlara  :tamamdir

felixmurd3r

Otomobili: polo comfort 2000

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #2 : Eylül 16, 2007, 07:02:38 ÖS

off ya caddy Smiley passata 230 km de kapışabılen tek tıcarı(!)  araç Cheesy

cabrio63
cihan

Otomobili: 84 mk1 golf cabriolet

mk1 cabrio

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #3 : Eylül 16, 2007, 07:17:03 ÖS

off ya caddy Smiley passata 230 km de kapışabılen tek tıcarı(!)  araç Cheesy
hangi caddy 230km sürat yapıo pardon Wink

respect to all old scholls
G60
GTI 16V

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #4 : Eylül 16, 2007, 08:38:34 ÖS

Gözünü sevdiğiminin memleketi. Herkesin altındaki kendine Ferrari.

felixmurd3r

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #5 : Eylül 16, 2007, 08:39:42 ÖS

arkadaşımın caddy sı. 260 göstergelı arabanın 230 yapması çok mu? Smiley

TuningLINE
Tunç KÖKSALAN

Polo Community

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #6 : Eylül 16, 2007, 08:40:31 ÖS

maşallah nazar değmesin Wink

VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
felixmurd3r

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #7 : Eylül 16, 2007, 08:54:45 ÖS

neden bu kdr garıp geldı mrk edıyorum Smiley kendı gördüğüme ınanamadım adamı aradım bıdaha sordum Smiley 1.9 turbo araba 105 beygır orıgınalı ama yükseltılmış. yapmasın mı yanı? zaten 105 beygırken bu araç 200 ü rahat geçer. bende kassa daha fazlasını bıle yapar.

TuningLINE
Tunç KÖKSALAN

Polo Community

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #8 : Eylül 16, 2007, 09:13:48 ÖS

1.9 Turbo dizel 230 u görse ne olacak görmese ne olacak ben göremez desem sen görür desen bu konu her zaman ki benzeri konular gibi uzar gider Smiley

cabrio63
cihan

Otomobili: 84 mk1 golf cabriolet

mk1 cabrio

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #9 : Eylül 17, 2007, 01:17:32 ÖÖ

bi arada caddy gti die tutturmuştu dimi birisi?var bu caddy de bi keramet,alacam sonunda o olacak Grin o zaman 0km golf gti alanlara için çok üzgünüm...

respect to all old scholls
felixmurd3r

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #10 : Eylül 17, 2007, 03:37:30 ÖÖ

bu forumun uzun soluklu üyelerı konuların diretilmesinden pek bir hayıflanmış görünüyorlar bırkaç sayfada "hortalama" kelımesını görünce anladım. eğer bu terıme uygun davrandıysam üzgünüm ama nedenı var kı yapıyoruz.

bırı demış kı hangı caddy 230 yapıyor. bı başkasıda demış kı yok ferrarı falan fılan hayatında kaç ferrarı gördüyse ama 230 dıyen ben kendımın olmasada 1 yıl cayenne kullandım ondan bu parada kı arabaların adını ağzınıza almadan önce en az şöför koltuğuna oturmuşluğunuz olsun.

eğer yanıtlama hakkı verıyorsanız kendını bılmez alaycı tavırlarla, cvbınızı alıp oturmayıda bıleceksınız. şımdı böyle yazdıkya banlarız derler Smiley unutmayın forum özgürlüktür kısıtlama getıremezsınız...

sanırım cvbını alan aldı susayım dedım tunç arkadaşımızın msjından sonra ama bırıde böyle dıretmıştı dıye bı saçmalık daha görünce koptu kayış... ben sadece sıze garıp gelen bır durumu açıkladım o kdr ne dıretecem arabanın hızı için ya. diretmenin anlamı üzerınede ayrıca konuşmak lazım aslında. çünkü ben dıretmışsem yukardakılerde yapmayacağı hususunda hadlerı olmayacak şekılde dıretmışler.

sevgılı admın bana sorulmadan sıldığın msjıda görmedım değıl. azıcık saygı ya. daha 2 gün oldu hakkaten sanayıcı tayfası gıbı davranan adamlarla kaynıyor ortalık. nezaket arkadaşlar nezaket ne olmuş yanlış bışey yapmışsak illa dalga geçer gibi davranmak zorunda mısınız? ramazan ramazan şunlarıda söylüyorum ya helal olsun size vallahi.

mcsahan
Mete ŞAHAN

www.emulzer.com.tr

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #11 : Eylül 17, 2007, 09:26:04 ÖÖ

konumuz sen ve 230km/h yapan arkadaşının caddy'si değil, harcama enerjini fazladan yere,
WOW: araclarının daha ayrıntılı resimlerinide görmek isteriz. kazasız belasız kullan.

VW MkII GOLF GTI 1,8 16V
corrado_g60
CORIMP

Volkswagen Türkiye

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #12 : Eylül 17, 2007, 10:01:01 ÖÖ

bak kardesım emın ol ferfarının fabrıkasını bıle gormustur o ınsan Wink
bırde burda sofor koltuguna oturdugumuz aracları saymaya baslarsak uzar gıder gerek yok bu tıp konusmalara.....
ıkı aracında cok guzel arkadasım gule gule kullan

TuningLINE
Tunç KÖKSALAN

Polo Community

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #13 : Eylül 17, 2007, 01:28:49 ÖS

bu forumun uzun soluklu üyelerı konuların diretilmesinden pek bir hayıflanmış görünüyorlar bırkaç sayfada "hortalama" kelımesını görünce anladım. eğer bu terıme uygun davrandıysam üzgünüm ama nedenı var kı yapıyoruz.

bırı demış kı hangı caddy 230 yapıyor. bı başkasıda demış kı yok ferrarı falan fılan hayatında kaç ferrarı gördüyse ama 230 dıyen ben kendımın olmasada 1 yıl cayenne kullandım ondan bu parada kı arabaların adını ağzınıza almadan önce en az şöför koltuğuna oturmuşluğunuz olsun.

eğer yanıtlama hakkı verıyorsanız kendını bılmez alaycı tavırlarla, cvbınızı alıp oturmayıda bıleceksınız. şımdı böyle yazdıkya banlarız derler Smiley unutmayın forum özgürlüktür kısıtlama getıremezsınız...

sanırım cvbını alan aldı susayım dedım tunç arkadaşımızın msjından sonra ama bırıde böyle dıretmıştı dıye bı saçmalık daha görünce koptu kayış... ben sadece sıze garıp gelen bır durumu açıkladım o kdr ne dıretecem arabanın hızı için ya. diretmenin anlamı üzerınede ayrıca konuşmak lazım aslında. çünkü ben dıretmışsem yukardakılerde yapmayacağı hususunda hadlerı olmayacak şekılde dıretmışler.

sevgılı admın bana sorulmadan sıldığın msjıda görmedım değıl. azıcık saygı ya. daha 2 gün oldu hakkaten sanayıcı tayfası gıbı davranan adamlarla kaynıyor ortalık. nezaket arkadaşlar nezaket ne olmuş yanlış bışey yapmışsak illa dalga geçer gibi davranmak zorunda mısınız? ramazan ramazan şunlarıda söylüyorum ya helal olsun size vallahi.
biraz fazla abartmışsın kimse senle alay etmemiş kimse saygısızlıkta etmemiş
sen nasıl ortaya bir şey yazmışsan o insanlarda cevap hakkını kullanmış
biraz gerçekçi olmakta fayda var
burası gayet seviyeli ve düzgün bir forum huzur bozmaya gerek yok
ben kendi mesajıma cevap vermem gerekirse bu hız konusunda çok uzadı konular hiç bir yere varılmıyor o yüzden öyle yazdım yani kayışını koparacak bir durum yok aslında
daha fazla uzamaması dileğiyle keyifli sohbetler

G60
GTI 16V

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #14 : Eylül 17, 2007, 02:10:38 ÖS

Tek silinen mesajın gözüküyor.
Onuda Golf 1 konusunda Polo sorusu sorduğun için silmiştim. Şimdi farkettim sorduğun konu Genel bölümündeymiş, yanlış görmüşüm. İstiyorsan geri alabilirim, dikkatsizlik etmişim. Herkesi uyaramıyorum, günde kaç mesaj okuyup, sildiğimi tahmin bile edemezsin.

Geçerli bi sebep olmadıktan sonra durduk yere kimseyi banlıyacak değilim. O kadar seviyesizde değilim.

230 konusuna gelince, uzatmıyacağım, doğrudur gidiyodur. Devam etsin Passat ile yürümeye.

Sayfa: [1] 2 3 ... 8 Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: