Yok be Arda'm ne kısıyım sana kosarak mı gectin sanki beni , arabalar belli gücleri belli, gidebildigimis kadar gittik ikimisde, bende de fairway olsa polo gecsem bende koyardım valla
süper ya valla bi rivayete göre bizim bi arkadasta vardı 200 diomuş benim golf yapami o Valla billa severim fairway leri güzel makinalar Allah kaza bela vermesin
Ahahaha, bende de bir dönem sipirik vardı 160-170 Allah ne verdiyse yapıstırıodum ama dediginiz gibi cok güvensiz, siz yinede gidebileceginiz kadar güzel seviyelerde götürün arabanızı, 100 neyinize yetmio Ona bile ceza yazıyo polis amcalar, radara tikkat
Her günüm cenaze, her günüm şehit Bunların sebebi birkaç it oğlu it Uyan Türk evladı uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan
en belirgin özellikleri Broadway 1.4 motor Fairway 1.6 motor isteğe bağlımıydı bilmiyorum ama Fairwayde klima var Broadwaylerde tampon altı yarısı siyahtır Fairweylerde gövde rengidir en son çıkan Fairwayler FlashS jantlı, koltukları direksiyonuda FlashS ve tampon çıtaları kırmızı şeritli Ardalarınki 94 model eski hali yani
VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA
Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.