sevgili dostlarım umarım hepiniz iyisinizdir . evet sonunda çok istediğim jantları alabildim hem görünüm hem benzin hemde konforda olumlu açıdan çok güzel sonuçlar alıyorum..bakalım siz ne diyeceksiniz
Waay Güzel olmuş. Yanlız fotolar çok ufak anlaşılmıyor çok Bu arada benzin konusunda olumlu açıdan çok güzel sonuçlar alıuyorum dernek ne demek istedin? Daha mı hafif bu önceki jantlarından?
Just trust yourself, then you will know how to live.
valla arkadaşım sıfır lastik ve jantla birlikte toplam 1.250 ytl'yi buldu..ama deydide tavsiye ederim jantın tekini tek parmağınla kaldırabiliyosun okadar hafif yanii müthiş
Jantlar ne marka, lastikler ne marka? Daha büyük fotoğraf var mı? Lastik ve jant ebatları neler Çok mu soru sordum ne. Ama güzel olmuş, insan merak ediyor.
Just trust yourself, then you will know how to live.
Jantlar ne marka, lastikler ne marka? Daha büyük fotoğraf var mı? Lastik ve jant ebatları neler Çok mu soru sordum ne. Ama güzel olmuş, insan merak ediyor.
jantlar tft marka 16 inç. lastikler nexen marka lastik ölçülerini tam söyliyemicem şimdi yanlış olmasın..ama jantları çok güzel doldurdu..çok güzel bi görüntü çıktı meydana
süper olmuş araba kendini gösteriyo benimde golf5 var bende jant atıcamda henüz hangi jantı alıcağıma karar vermedim tft nin hafif olduğunu söylemen iyi olmuş bi eğiliyim bu konuya 8)