hepinize merhaba arkadaşlar ben alptekin 26 yaşında serbest meslekle uğraşıyorum. siteyi tunc ve arda arkadaşımın sayesinde öğrendim 2004 model vw caddy kullanıcısıyım aracıma ufak tefek bişeler yaptım işte resimlerim:
touran taMpon lari ve mercekli farlarinla daha hos gozukucek benden duymus olmayin, yarin goruntu ve muzik sistemini tamamlicaz :P hosgeldin alptekincim,aktif olursun insallah, tekrar kazasiz belasiz..
arkadaşlar arabayı kullansanız şaşırırsınız bu kadar güzel yürür mü bir araba yani kullanım açısından çok güzel konfor harika coil over ın farkını anladım yani
VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA
Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
Jantlar Seyrantepe Birlas Hakan duruo mu orda hala ?? Alptekin arabanın maasallahı var, gecen bende bir arkadasımın kedisini kullandım inanılmaz güzel bir olay, dehset hızlanması, rahat kullanımı, yormayışı fevkalade, bu tarz araba severnlerin bence son duragı Kazasız belasız güle güle kullan kardesim
ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin kardeşim.Bende caddy kullanıyorum.çok memnunum.Aynı jantların 17 si var bendede 215/45/17 nokian nrvi taktım. süper oldu
ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin kardeşim.Bende caddy kullanıyorum.çok memnunum.Aynı jantların 17 si var bendede 215/45/17 nokian nrvi taktım. süper oldu
öncelikle aramıza hoşgeldiniz güle güle kullanın jantlarınızı ve Caddy nizi sizde aracınızın fotoğraflarını otomobilim bölümünde paylaşırsanız seviniriz ayrıca buluşmalarımıza gelirseniz 2 Caddy çok şık olur
VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA
Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.