Taylanim sana birsey danisacagim, alpine 9870 alacagim, yurtdisindan getirtecegim, amerikadan, burda araca bagladigimda sikinti yasatirmi bana, bu nasil soru deme radyo frekanslari pioneerlarda tutmuyormus, bunda da olur mu acaba bilmedigimden danismak istedim, birde bu 9870 iyi bir modelmidir, amerikadan 100 dolara getirtecegim birde pioneer amfi aldim oda 75 dolar
Abi amerikadan gelen bütün teypler sorun burada radyo frekansları tutmaz. alpine tartışmasız çok kaliteli bir cihaz bence.dediğin o modeli bilmiyorum ama alınır dadik model yok alpine da
Kasım ayı TR Tuning görüntüleri Jantlarımı ve yayları kış geldiği için söktüm. Ama sistemi değiştirmeye devam ediyorum. Bu arada 1 şubattan itibaren göztepede mantaR Tuning'in alt katındayım. Sound Of Master (SOM) olarak müzik ve görüntü sistemleri yapıcaz alt katta haberiniz olsun
Vay vay neler olmuş böyle harika bişey olmuş Airbrush olayını uzun şaçlı arkadaşmı yaptı?
Saol teşekkürler ama asıl olanlar bundan sonra olacak çok daha çılgın şeyler yapıcam Mazemeleri aldım hazır dükkana girince başlıcaz yapmaya Ewt uzun saçlı olan Barış yaptı ve işinde çok başarılı gerçekten
Gerçektende tek olmaya hazır gibi, çılgınca diye tabir ettiğiniz eşsiz çalışmalarınızın devamını sabırsızlıkla bekliyoruz...Allah kaza,beladan uzak tutsun, Başarılar
daha bitmedi çok yakında yeni fotolarla karşınızda olacak şuanki sistem: Araç: Mitsubishi Colt Ana Ünite: Alpine CDA-9855 İşlemci: SoundStream MPQ-7XO Ön kapılar: SoundStream XTC-6(16cm) Arkalar: SoundStream XTC-6(16cm) Sub: SoundStream XPRO-12 X 2Ad. Mono anfi: SPL Phantom DK-2000D Mid Anfi: SoundStream Tarantula TRA960.4 Capasitor: 1.0 Farad Digital x 2Ad. Alt yapı: SoundStream kablo kiti Akü: OPTİMA RED (815Ah)+72Ah Yapılan İşlem: ZHM AirBrush Montaj: Sound Of Master Video: http://www.youtube.com/watch?v=k2-1pgfjeqo
Taylan süper gercektende, jantlar fena dırmus, tesisata diyecek söz bile bulamıyorum, dükkanın acıldıktan sora hususi seni görmeye gelecegim, oturur laflarız, kurcalarız arabanı biraz
Her günüm cenaze, her günüm şehit Bunların sebebi birkaç it oğlu it Uyan Türk evladı uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan
Yeni sistem: Araç: Mitsubishi Colt Ana Ünite: Alpine CDA-9855 İşlemci: SoundStream MPQ-7XO Ön kapı: SoundStream XTC-6(16cm) Ön Midrange: Phonocar 2/700 Ön Tweeter: DLS T25 Arkalar: İnfinity Kappa 6.1 (16cm) Sub: SoundStream T5 -12 X 2Ad. (900w. RMS) Mono anfi: SPL Phantom DK-2000D (1800w. RMS) x 2 Ad. Comp. Anfi: SoundStream Tarantula TRA960.4 Midrange Amfi : Audio System F2-190 Capasitor: 8.0 Farad Digital Kole Audio Alt yapı: SoundStream kablo kiti Akü: OPTİMA RED (815Ah)+72Ah Yapılan İşlem: ZHM AirBrush Montaj: Sound Of Master Göztepede mantaR Tuning & GKM Garage' nin alt katındayız. Yeni resimleri en kısa zmnda eklicem.