MK-IV 35
Birol
Made in Golfsburg.
|
hoşbulduk arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volksport
Volksport - Eralp
Otomobili: 6N 1.6 75ps
Mesaj sayısı kısmı geri gelsin...
|
Aramıza Hoşgeldin, Kazasız Belasız Surusler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MK-IV 35
Birol
Made in Golfsburg.
|
teşekkürler Eralp.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugia35
MK3 1.8 8v 90ps
Otomobili: VW GOLF III 1.8 8V 90PS
İYİLER MUTLAKA KAZANIR..!
|
Aramıza hos geldın.her iki aracta baya guzel duruyor.izmirden olmana sevındım...coğalıyoruzzz.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MK-IV 35
Birol
Made in Golfsburg.
|
teşekkürler izmirinde bi ağırlığı olsun artık dimi  süper ligde yokuz bari burda yaşadığımızın farkında olurlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MK-IV 35
Birol
Made in Golfsburg.
|
bu resim aslında herşeyi çok iyi anlatıyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sirhot
SeRHaT
Gün gelicek benimde beyaz bir GOLFüm olacak:D:D
|
teşekkürler izmirinde bi ağırlığı olsun artık dimi  süper ligde yokuz bari burda yaşadığımızın farkında olurlar  Birol abi İzmir tayfasında bende varım.Öğrenci olarak da olsa yılın büyük bir kısmını İzmir'de geçiriyorum.Gaziemir'de kalıyorum Ömer abi var burdan ama o pek takılmıyo buralara  İstanbul'daki buluşmaları falan görünce içimiz gidiyor vallahi.Bizde bir buluşma ayarlayalımda egenin incilerini toplayalım hoş olmaz mı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MK-IV 35
Birol
Made in Golfsburg.
|
çok ii fikir Serhat  ama ben yeni üye oldum kimler var izmirden daha pek bilmiyorum. aslında yaza doğru bi etkinlik ayarlasak süper olacak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MK-IV 35
Birol
Made in Golfsburg.
|
Serhat öğrencilik iyidir hele farklı bi şehirde olunca çok daha güzel oluyo. bizde öğrenciydik bi zamanlar marmarada 5 senemiz geçti işte okul bitti ( ki biz geçermi 5 sene diyoduk  ) derken askerlikte bitti izmire ve egeye kavuştuk şimdi düze çıktık bi boşlukta hissettik kendimizi hem okul hem askerlik bitince. sıra sağlam bi iş ayarlamakta bakcaz artık işin çaresine  bu arada kimler var başka izmir tayfasında? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sirhot
SeRHaT
|
Bende çok iyi bilmiyorum ama biz öncü olursak toplanırız yaza kadar.Öğrencilikten fazla şikayetim yok be abi.İzmir'de olduğu için olabilir ama hiç bitmesin bile istiyorum aslında.2buçuk sene kaldı inş çabuk geçmez 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sirhot
SeRHaT
|
Ayrıca Birol abi ben yazın memlekete dönüyorum.Ondan yaza kadar toplanabilirsek çok iyi olur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vw6n
.::ABDULLAH::.
Otomobili: green NNNNNN
eski adı sortie34..
|
Hoş geldin Birol iyi forumlar Arabanda hayırlı olsun.
|
|
|
|
|
|
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
|
|
|
MK-IV 35
Birol
Made in Golfsburg.
|
Hoş geldin Birol iyi forumlar Arabanda hayırlı olsun.
teşekkürler arkadaşım  Serhat öncedende söyledim kimler var bilmiyorum ama bu ay çok yoğunum nisanda böyle bir org. yapabiliriz. seninde vizelerine falan engel olmayacağımız bi şekilde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sirhot
SeRHaT
|
Vizeler falan önemli değil Birol abi.Hem eğitimde olduğumuz için sunumlarım var bol bol.Vizeye pek bir şey kalmıyor.Hem bir günümü sizin gibi abilerimle geçirmek için her zaman vaktim olur benim mrk etme;)Nisana doğru patlatırız organizasyonu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|