Arkadaşlar aracımı alalı 1 seneye yakın olmasına rağmen ve forumda fazla aktif olamadığımdan aracımın fotolarını yeni ekleyebildim ama bundan sonra aranızda daha aktif olacağım hep beraber forumlarımızı dahada geliştirelim herkes aynıyken biz farklı olalım,matrixi aşalım:) aracımı satılığa çıkarmama rağmen gelişmelerimi sürdürcem inşallah maddi kaynak arayışındayım:)
Fatihcigim maasallah kuzu gibi duruo resimlerde Güle güle kazasız belasız kullan, satma arabanı bosu bosuna bir sıkıntı yoksa, bu zamanda degistirmek pek akıl karı is deil, ben sattım dün sabah verdim arabamı, simdi kara kara düsünüyorum ne alcam diye, Allah hicbirimizi arabasız bırakmasın
Fatihcigim maasallah kuzu gibi duruo resimlerde Güle güle kazasız belasız kullan, satma arabanı bosu bosuna bir sıkıntı yoksa, bu zamanda degistirmek pek akıl karı is deil, ben sattım dün sabah verdim arabamı, simdi kara kara düsünüyorum ne alcam diye, Allah hicbirimizi arabasız bırakmasın
way be metin abi verdin heee hayırlısı olsun abi inşallah daha güzelleri nasip olur,,abi arabada sıkıntı yokda pederle konuşuyoz işte öyle arasıra vallahi sende biliyosun abi bu işler nasip kısmet meselesi hayırlısı çokda aciiliyetimiz yok doğrusu çünkü para yok:)