tuningTR
|
ok msn den görüşelim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V
|
abi 10 numara..anlamıyorum nası delmiosun o lastikleriii yahu? dipnot: olyposa 4 yıldır gidiorum bu seneyi gördükten sonra çok soğudumm..doğan şahinn bmmmmm mmm gümmm bassçılar çekio paso orange a rusları kesmeyee gidiolar öle sapp.sbh gelio karpusz kavun kumsall :/ sheriff in yanına açılmış türkü bar fulll çekioo..çok yazık yahuu
|
|
|
|
|
|
 Daltons@ 6n 1.6 - 6n 16v - 9n2 1.4
|
|
|
tuningTR
|
kardesim bu sene olymposa iki kez gittim. ben çıralıda kaldım herikisinde de... ilk gidişim 3 ay onceydi.. hergun orange deydim güzel ortamı... ikinci gidisimde mekanda 4-5 kişiydik bombos yani.. öküz bar full cekiyordu.. kadirs saolsun : ) kemer de bi bar var cok büyük ismi aklıma gelmiyor.. kapısında onlarca kişi girmeyi bekliyor.. gece 12 de ordaydım ilgiyi görmeniz lazım : ) turistler bu tip aracları cok beğeniyor.. fotograf cekenler binmek isteyenler laf atanlar : )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suggestion
Oğuz
Otomobili: 16V
|
ahaha çaça diosun yanii..hmmm benim hayalim olymposa westfalia kurmak aslında 
|
|
|
|
|
|
 Daltons@ 6n 1.6 - 6n 16v - 9n2 1.4
|
|
|
tuningTR
|
ramazan baslamadan döndüm.. russ doluydu  orda iş yapılır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
b kardesim bu sene olymposa iki kez gittim. ben çıralıda kaldım herikisinde de... ilk gidişim 3 ay onceydi.. hergun orange deydim güzel ortamı... ikinci gidisimde mekanda 4-5 kişiydik bombos yani.. öküz bar full cekiyordu.. kadirs saolsun : ) kemer de bi bar var cok büyük ismi aklıma gelmiyor.. kapısında onlarca kişi girmeyi bekliyor.. gece 12 de ordaydım ilgiyi görmeniz lazım : ) turistler bu tip aracları cok beğeniyor.. fotograf cekenler binmek isteyenler laf atanlar : )
büyük ihtimalle infernoyu diyorsun hmn girişinde ise kemerin içerlerdeyse arena,aura vb devam eden 3-5 sağlam mekan var..geldiğinde haberim olsaydı infernoda tuning parti vardı birlikte giderdik ortamı içerdende görmüş olurdun...7 yıldır kadirin mekana gidicem antalyada bi girip çıkmadığım yer olimpos özelliklede kadirin yeri kaldı heralde önümüzeki yaza listenin en başında bakalım mekanın yeni halini görücez..bu taraflara geldiğinizde yazarsanız hem tanışır hemde daha iyi vakit gecirmeye çalışırız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
street racer
|
ramazan baslamadan döndüm.. russ doluydu  orda iş yapılır mekanlar kapanmaya başladı sezon bitti sayılır c.tesi beldibi aura kapalıydı örnek vermek gerekirse...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado_g60
CORIMP
Volkswagen Türkiye
|
abı o yollara yazık yav bızım arabalar... işkence valla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuningTR
|
bbüyük ihtimalle infernoyu diyorsun hmn girişinde ise kemerin içerlerdeyse arena,aura vb devam eden 3-5 sağlam mekan var..geldiğinde haberim olsaydı infernoda tuning parti vardı birlikte giderdik ortamı içerdende görmüş olurdun...7 yıldır kadirin mekana gidicem antalyada bi girip çıkmadığım yer olimpos özelliklede kadirin yeri kaldı heralde önümüzeki yaza listenin en başında bakalım mekanın yeni halini görücez..bu taraflara geldiğinizde yazarsanız hem tanışır hemde daha iyi vakit gecirmeye çalışırız..
ben antalyaya geldiğimde sana ugrayacaktım aceleye geldi ugrayamadım.. konu içerisinde mesajlaşmıştık hatta..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuningTR
|
abı o yollara yazık yav bızım arabalar... işkence valla
çıralı da kaldım.. oranın yolları çok daha düzgündü.. olymposa o dar yoldan yürüyerek gecmiştik.. dediğin gibi aracla gidilmez olymposa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
street racer
|
bi sonraki gelişinde görüşürüz umarım.. ben antalyaya geldiğimde sana ugrayacaktım aceleye geldi ugrayamadım.. konu içerisinde mesajlaşmıştık hatta..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuningTR
|
|