Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: Golf MK1' gençleşti..Bakımları bitti...  (Okunma sayısı 2063 defa)

Çevrimdışı eercanli

  • BARON
Golf MK1' gençleşti..Bakımları bitti...
« : 17 Haziran 2009, 12:00:19 »
Merhaba arkadaşlar..
Uzun zamandır yazamadım..Golf mk1 in bakımları ile ilgilenmekteydim..Daha önceden bir çok fotoğrafını yayınlamıştım..araç sökülürken (kendim sökmüştüm), çürükler yapılırken, boyanırken vs vs...şimdi sıra bitmiş haline geldi..yine de bazı eksikler kaldı..örneğin yan çıtaları bulamadım..ön tanpon altının plastiğini bulamadım...diğer kısımları hallettik..döşemeleri yaptırdım, altına bir de keçe attırdım..aracın içini ve dışını filingotla kapladık...sanırım artık bir 10 sene çürümeyecek..çok detay fotoğraflarını çekemedim ama yakında onları da yayınlarım..Çok yorulduğumu da ilave etmeliyim..Ayrıca Cem kardeşime de teşekkür ederim.aracın arka cam silecek motorunu o vermişti..şimdi her yer sorunsuz çalışıyor...Sigorta kutusu arada bir problem çıkarıyor..söküp temizlememize rağmen arada bir oynamak gerekiyor..aracın her yerini ezberlediğim için tüm sorunlarını giderebiliyorum..Allah' a şükür hiç yolda kalmadım..teker bilyalarına,el freni halatlarına kadar yeniledim...inanılmaz bir yakıt sarfiyatı var..bir scooter kadar yakıyor...bu yönünü çok seviyorum..kullanırken aldığım keyfi anlatamam..darısı sizlerin başına..ama arabasını toplatacaklar iki defa düşünsün...evdeki hesap uymuyor...
hoşçakalın...

resimler aşağıdaki linkte...


http://img197.imageshack.us/gal.php?g=dsc02336p.jpg







Çevrimdışı Mk1GTI

    Otomobil
    VW Golf mk1 GL
    Şehir
    Çanakkale
Ynt: Golf MK1' gençleşti..Bakımları bitti...
« Yanıtla #1 : 17 Haziran 2009, 14:44:06 »
Hadi geçmiş olsun... Allah herzaman iyi günlerinde kullanmayı nasip etsin... Fotosuz bırakma bizleri...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı Ouzoo

  • Bayılırım otobüs kokusuna
Ynt: Golf MK1' gençleşti..Bakımları bitti...
« Yanıtla #2 : 17 Haziran 2009, 16:41:47 »
Maşallah güzel olmuş mk1, özellikle döşemelerini çok sevdim, direksiyon sırıtmış biraz.Allah kaza bela vermesin
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..