G60
GTI 16V
|
Hocam videoyu izledim.Yazık ediyosun makineye beya.Bide vurmuşsun sanırım içim gitti  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
herhalde akıllanmışki arabaya birşeyler yapmayı düşünüyor bir daha böyle şeyler yapmaman dileğiyle hem sana hem arabana yazık 
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
golfmk2gtd
Yasin
|
eyvallah arkadaşlar artık akıllandım ... delidana gibi tepiniyorum zaten.....bişey yaptığımda yok... neyse Allah tan trafikte böyle bişey başıma gelmedi... Buna da şükür. Ama büyük ders oldu... Artık motora temiz bakıp temiz kullanıcam inş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golfmk2gtd
Yasin
|
corrado çok saol tam isteğim bilgiler bunlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VWci
Otomobili: Bandit 16V
|
hocam arabana iyi bak...guzel makina....bak bir cukur benzeri cokukten gectigim de icim aciyior benim....bunlar makina iyi bakarsan onlarda sana iyi bakar zaten pek fazla bir sey de istemezler yagini suyunu ve periyodik bakimlarini yap...sorunsuz binersin.........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golfmk2gtd
Yasin
|
VWci saol abi yaptık bi hata çok pişmanım.... Bundan sonra sürüş şeklimi de değiştirdim... debriyaj balatasından fren balatasından mazottan v.b. şeylerden tasarruf için ve en önemlisi de motorun daha verimli çalıması için artık sakin sakin sağdan ortadan sol yok.. ne 25km suratın altı ne 90 üstü kullanıcam.... Sonu yok bu işlerin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ARDAcan
O şimdi asker...
|
solugu carting pistinde alalim o zaman hepberaber 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golfmk2gtd
Yasin
|
tabii abi kararlaştıralım bigün buluşalım .. bu arada çok acayip kullanırım karting araçlarını söliim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
o zaman bir İstanbul buluşması yapmış oluruz 
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
golfmk2gtd
Yasin
|
tama bi konu açalım herkeze uyan birgün buluşalım oo güzel olur valla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
İstanbuldayım elinizi çabuk tutun haftasonuna gidecem.Ama yarında yokum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golfmk2gtd
Yasin
|
Bence şöyle salam bi toplantı olsun... Bi konu açalım....İstanbul Organizasyonu diye....
En fazla 7 gün sonra yada 10 Gün sonra Cumartesi Akşamı yada Genelın mesajlarına göre bi gün kararlaştırıp... yeri ve saati kararlaştıralım....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Siz buluşacaksanız tabiki olur öyle bişey.Duyururuz. Ama ozamana ben Ankara'da olurum  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golfmk2gtd
Yasin
|
ok gönül isterdi hep beraber olalım ama inşallah ilerde büyük bi buluşma yapıp ortada bir yerde buluşuruz... şimdilik bi istanbul toplantısı yapalım herkez birbirini bi tanısın..... tamam sen duyurursun ozaman ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
Siz bi konuşunda kimler nezaman müsait.Kafama göre duyurmayayım  .Herkesin gelebileceği bi gün olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|