golfmk2gtd
Yasin
|
Allah sabır versin kolay iş değil çünkü...
Benimde yeni çıktı komple kaporta boya...
renk değişti siyah oldu 2 ay sürdü....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mecamir
Can
Doğuştan VW'ci, kısa süreliğine Ford'cu...
|
Dün ellerinin halini gördükten sonra herkes arabana verdiğin değeri anladı ( ben zati biliyodum :P ) İnşallah her şey istediğimiz gibi olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
el deme :)cidden kaptırmışız kendimizi her yeri su toplamış...insanın kendi aracına birde böle sevdiği bir aracı olunca oturup kendinin bir şeyler yapması acayip zevk veriyor gerçekten...sağolun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
elinize ve emeğinize sağlık toptan temizlik yapılıyor ne güzel 
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
escocem
street racer
|
birazdan çıkıp gidicem sanırım ön tarafı toplarız bu gün pek bir şey yoktu zaten umduğumdan çok daha temiz çıktı allaahtan...resimleri en sonda toplu atarım olmazsa araç bitince...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spy
PitBull
|
büyük bir işe başlamışsın, bir okadarda önemli ve gerekli.. kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
street racer
|
teşekkür ederim spy arabayı şimdilik bayram ve yılbaşında binebilmek için yürür hale soktuk önümüzdeki yıl devam etcez dodikler ve bagaj kapağıyla...şimdilik pause...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
street racer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
street racer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golfmk2gtd
Yasin
|
Allah kaza bela vermesin..  çok güzel olmuş...  arka tarafta da tampon iptali yaparsın yada eski modelin tamponlarından takarsan bence cok yakışır (nikelajlı tampon)  merak ettimde arka çamurluk ustundeki 34 yazısı neyi ifade ediyor acaba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erhan
Otomobili: oloP
|
şeritler olmasa bana daha güzel dururdu gibi geliyor, kazasız belasız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
street racer
|
tampon iptali düşünmüyorum hoşuma gitmiyor gitsede yapamam hafta sonları baya kalabalık dolaşıyoruz etrafta şaka olsun diye ufakta olsa tıklayanlar felan oluyor önden arkadan o açıdan sakat olur...nikelajlı tamponların sade görünümlü mk1lere gittiğini düşünüyorum...araç temiz olduğunda birde arap sabunu yada süt felan sürüldüğünde çok güzel bir bütünlük oluşturuyor tamponlar seritler ve yan çıtalarla birlikte...önceden 34 yazan kısımda farklı stickerlar vardı ufak boyutlarda söktüm biraz fazla cafcaflıydı söküncede çok boş geldi rakam yazayım dedim istanbulluyum 34 yazalım dedim ve yazdık....yorumlar için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
önden çok güzel görünüyor 
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
escocem
street racer
|
teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado
atıf
Otomobili: mazot motorın diesel ve 10 no yağla çalışan cetta
wolfsburg edition
|
önden çok güzel görünüyor  + 1903 önü mona lisa gibi olmuş. hem çekici hem ürkütücü
|
|
|
|
|
|
fastest vw ever corrado driving by feeling 
|
|
|
|