arkadaşlar bu tip muhabbetleri msn de yapın. binlerce insan girip çıkıo ve bu seviyesiz sohbetleri görüyor. autopsy: bir senedir izliyorum siteyi diyorsun, bu sitede ki ortam hakkında az çok bilgi sahibi olduğunu zannediyorum. bu atışmalar devam etmesin. herkes adabıyla otursun. kimin kimle derdi varsa msnden yada yüzüze halletsin sıkıntısını
eyv kardeşim sağolasın uzun süre odada yatabilir jantlar,yazın arabaya binmeyi pek düşünmüyorum takacağım lastikler 5000 kmde felan uzun süre arabayı o lastiklerin üzerinde yatırmak istemiyorum açıkcası.
Ooo cem harika iş çıkarmışın 10 numara olmuş bide kapakları buldunmu harika olucak bencede arabya takma üzerine cam kestirip sehpa yapsan daha iyi olcak birde valide o fayanslardaki boyaları gördümü
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
tunç abi teşekkür ederim.apo sorma terası 4 hafta işgal ettim üstüne ufak tefek boyalar oldu sağda solda anne kovaladı durdu evde beni :)sehpa konusunu bir arkadaşım daha söyledi :Dsatılık takım ats var isteyen olursa geri dönsün bana kırık çıkık yok sadece vernik var üzerinde soyulup temizlenmesi lazım.teşekkürler tekrar yorumlarınız için