Firestarter
Otomobili: Reklama gerek yok :)
|
Kendi rengini tutturunca daha da yakışacaktır. Kaput ile çıta arasındaki boşlukta, aracın renginden kaynaklanıyordur büyük ihtimalle. Açık renkli olduğu için daha çok belli ediyordur ama şu halde çok güzel. Elinize sağlık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
Otomobili: golf mk1 gti
street racer
|
renkte problem yok aracın boyasıyla boyadım zaten her ne kadar fısladım desemde zamanında sprey bastırmıştım elimdeki boyadan...renk farklı geldiyse kaşın zımparasız vb olduğundandır, resimde çok belli değil ama dışı çok düzgün değil...kaputla aradaki boşluğu ben yaptım ince döktürdüm üst bağlantı kısmını,birde bnm kaputun orta kısmı kenarlardan yatay aldığında 1.2cm yuvarlak sebebi bu..yukarıyı kalın döktürüp kapatabilirdim ama istemedim kaput uzatma gibi bitişik olmasını...malum kaputu düzeltince aralık azalcak şimdi o açıklığa göre yaptırsaydım kaput düzelince ii olmayacaktı..sağolasın..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
hoş olmuş güzel görünüyor 
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
Firestarter
|
kaputla aradaki boşluğu ben yaptım ince döktürdüm üst bağlantı kısmını,birde bnm kaputun orta kısmı kenarlardan yatay aldığında 1.2cm yuvarlak sebebi bu..yukarıyı kalın döktürüp kapatabilirdim ama istemedim kaput uzatma gibi bitişik olmasını...malum kaputu düzeltince aralık azalcak şimdi o açıklığa göre yaptırsaydım kaput düzelince ii olmayacaktı.
Bana kalırsa aralıklı olması bütünlük açısından güzel, göze hiç batmıyor. Ayrıca çıtanın yan taraflarını uzattığın iyi olmuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
living-legend
living-legend
Otomobili: golf1 gti lımıted (race car) golf4 gti exclusive(street car)
|
sonunda gecen gün sanayiye gidip son kaşıda kalıptan ayırdım ve birini ölesine fıslayıp taktım...  arka camurlukları genısletmeyle ılgılı resım varsa koyarsan ıncelemıs oluruz..arka camurlu genılstme hos olmus aracında... 
|
|
|
|
|
|
1982 golf gti limited 1988 golf gti 16v 1990 golf gti 16v 1996 golf cl 8v 1997 golf gti limited edition 1998 golf sport 2000 golf gti exclusive
|
|
|
|
|
warlock
|
Ön dodikleride açtırdımı tamamdır birbiriyle orantılı çok güzel gözükecek..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
street racer
|
hoş olmuş güzel görünüyor  teşekkür ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
street racer
|
Bana kalırsa aralıklı olması bütünlük açısından güzel, göze hiç batmıyor. Ayrıca çıtanın yan taraflarını uzattığın iyi olmuş  ben uzatmadım orjinali öle malum orjinalinden kalıp alarak yaptım ortası bozulmuş çift far bi çıta vardı antalyanın kavurucu sıcaklarından kasılmış ve ufak tefek tamir görmüş onun 25cm uçlarını,ortasınıda yeterli uzunlukta orjinal eğimine göre ayarlayıp döktük..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
street racer
|
arka camurlukları genısletmeyle ılgılı resım varsa koyarsan ıncelemıs oluruz..arka camurlu genılstme hos olmus aracında...  teşekkür ederim 3-4-5 inci sayfalar civarında olması lazım daha fazla görmek isterseniz elimde detaylı resimleride mevcut eklerim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
street racer
|
Ön dodikleride açtırdımı tamamdır birbiriyle orantılı çok güzel gözükecek..
çok defa işe girişmeye kalktım hep yarım kaldı ceşit ceşit engeller çıktı durdu..bu görüntüyle dolaşmakta sıkıcı olmaya başladı artık en fazla 2-3 ay içinde topladım topladım yoksa satıcam artık sanırım...direksiyon kutusu ve bu akşama doğru beni değiştirmelisin diye bağıran sarj dinamosu dışında bir masrafı olmayan bi şekle soktuk tutupta bi boya attıramadım..gerçi suc birazda bende malum olmuşken tamamen soyayım diye bekleyip duruyorum birazda sebeb bu..teşekkür ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
street racer
|
kısa sürelide olsa aracımdaki diğer 2 jant..  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firestarter
|
2.cisi biraz daha iyi duruyor araçta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escocem
street racer
|
ilki dodikleri ilk yaptığımızda bnm 13ler facia duruyordu onun için taktım 2hafta kadar sonra bbslere geçip ist.e geldim zaten..diğeride kışlık jant yapabilirmiyim diye yine 2 hafta kadar kullandım sonra fiyatta anlaşamadık başka arkadaşın aracına alıp taktık oda suan istanbulda satılıkta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AhMeTH61
GTI G60
Otomobili: Bora Comfortline 1.9 TDI