Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: Golf plus aydınlatma yardım !!!  (Okunma sayısı 3476 defa)

Golf plus aydınlatma yardım !!!
« : 05 Mayıs 2009, 05:13:24 »
Öncelikle herkese s.a arkadaslar uzun zamandır giremedim birkaç sorum olacak almanyadan stella angel eye kit aldım ve bnm aracım Golf Plus faarların ön camlarını nasıl cıkaracağımı bilmiyorum bilen varsa yada yardımcı olabilecek arkadas varsa  şimdiden cook tesekkur ederim..

Örnek far : http://img21.imageshack.us/img21/1408/golfplusfar.jpg

Ynt: Golf plus aydınlatma yardım !!!
« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2009, 12:05:53 »
far ile cam kasası arasındaki yapıştırıcının ne tür olduğuna bağlı olarak bu işlemi mikrodalga fırınla yapıyorlar genelde. ben daha önce denedim ve başarılı oldum. yalnız farın ön kısmı cam ( plastik veya mika değil ) arasındaki yapıştırıcı ise silikon benzeri sert bir yapıştırcı idi. ön camı plastik olanları denemedim. sana tavsiyem dandik bir far bulup önce onu mikrodalgada fazla bekletmeden ( 2-4 dk ) deneyip, ön cam deforme olmuyorsa daha sonra kendi farında uygulamandır. aradaki yapıştırıcının özelliğine göre far ısınana kadar yapıştırıcı eriyor ve çok rahat bi çekilde kendiliğinden ayrılıyor... ;)

Ynt: Golf plus aydınlatma yardım !!!
« Yanıtla #2 : 05 Mayıs 2009, 20:16:21 »
Bursa doğus otoda da solediler ama usta nın biri falcata ile cok rahat bi sekilde kesiliyo dedi ama temizleme olayı cok zorluomus neyse sağlık olsun sısmic  kardeş cok saolasın  yorumun için bulucam çaresini eyw k i b  :)