Bu plaka, bu nick bana hic yabancı deil ama cıkaramıyorum bitürlü aramıza hosgeldin, arabanın maasallahı var, cok begendim, kazasız belasız güle güle kullan, ayrıca bi polocu daha kazandıgımız icin mutlu oldum
Bu plaka, bu nick bana hic yabancı deil ama cıkaramıyorum bitürlü aramıza hosgeldin, arabanın maasallahı var, cok begendim, kazasız belasız güle güle kullan, ayrıca bi polocu daha kazandıgımız icin mutlu oldum
metinciğim bende perpadayım.sana özelden mesaj atmıştım.hotmailinede bi bakarsan sevinirim.
''AKTİF KALMAN DİLEĞİYLE ™ sözünün gerçek sahibi....Harbi FENERBAHÇE'Lİ....
vallahi benim hotmailde mesaj bulamadım burdan özel yollarsan cok daha iyi olur, benim isyeri perpada 11.ci kat b blokta, Tuncla sürekli görüsüyorus fakat hergün burda olmuyorum, mesela önümüzdeki hafta full dısarda olcam, sen hangi katta hangi firmadansın ??
ben a ile b blogu ayıran koridordayım, smc / entek pnömatik
vallahi benim hotmailde mesaj bulamadım burdan özel yollarsan cok daha iyi olur, benim isyeri perpada 11.ci kat b blokta, Tuncla sürekli görüsüyorus fakat hergün burda olmuyorum, mesela önümüzdeki hafta full dısarda olcam, sen hangi katta hangi firmadansın ??
ben a ile b blogu ayıran koridordayım, smc / entek pnömatik
ya olsa dükkan seninde ben msn kullanamıyorum firmada maalesef yasak yoksa eklemezmiyim hic irtibat kuralımda en kısa zamanda bi yemek faslı cevirelim 13.cü katta Tunç, sen ve ben
ya olsa dükkan seninde ben msn kullanamıyorum firmada maalesef yasak yoksa eklemezmiyim hic irtibat kuralımda en kısa zamanda bi yemek faslı cevirelim 13.cü katta Tunç, sen ve ben
Dostum bende A blok Kat:2 Klemsan dayım.Bi ara harbiden buluşalım.
''AKTİF KALMAN DİLEĞİYLE ™ sözünün gerçek sahibi....Harbi FENERBAHÇE'Lİ....
taam söz, önümüzdeki hafta biraz zor ama, eger perpada oldugum birgün olursa kesin yemekteyiz, sen sana zahmet Tunç'u ekle (Tuningline), biz öglenleri zaten onla gidiyoruz hep yemeğe, dedigim gibi en kısa zamanda