oiiiii mEtin abimm hayırlıı olsunn.Süper yakışmış gerçektenn jantlarrrr.Ooooo patilerde yeni harikaaa.Kazasız belasız keyifli sürüşlerr abiii aracını buluşmadada görmüştükk gerçekten çok tavşan :)sonunda gönlün olduu bak ozların var artık snnde =)
Herkeze teşekkürlerimi iletiyorum arkadaslar, oldu iste gönlümüzce birseyler, binmeye devam agız tadıyla insallah, Samsam kardeş yakıtı sormus, sehiriçi 150 ytl gibi bir arakam yakmakta, sehirdısını ölcmedim acıkcası ama, benim kullanmamla sehirdısında 100-110 ytl. gibi bir rakam ancak yakar tahminimce, Apo olayı cözmüş, nerde kirli araba var bende , Göze gelmesin kardesimmmm
Kadir valla gsi degil ama buna uygulanacak bir chip.le emin ol gsi.dan farkı pek kalmaz, araba zaten 1.7, dizel ama feci gidiyor, gücü resmen hissediyorsunuz... tavşan
Bir tanıdık Petrol Ofisinden benzin alırken bile yıkatmazdı arabayı, eşi arabaya binerken kağıt koyar oturacağı yere öyle otururdu.Kurbanda et taşırdı koltukların üstünde küllük birkere boşaldığını görmedim.
Araçta hani şu Müthait mercedesleri diyorlar balina gibi arabalardan halada kullanıyor arabayı.
Bir hiçim ben, sıfırım.. Toplarsan etkisiz, çarparsan yutan olurum! Bölersen sonsuz, çıkarırsan kendin olurum! Sıfırım ben, ben bir hiçim!
Yok abi ben o kadar pis degilim arabanın icine buyrun gelin ve bakın, vites etrafını, el frenini, kapı döşemelerinin plakstik kısımlarını haftada bir de olsa kolonyalı mendillerle temizlerim, dış kısmına pek özen göstermem ama gösterdimmide tam gösteririm
vay be metin abi sonunda jantları almışın hemde istediğinden olmuş abi çok sevindim, ama jantları bu halde fazla bırakma abi sonra kirden arındıramazsın white oz olur dark oz abi corsalarda çok tatlı araçlar Allah kaza bela vermesin..