Abi cok koyu yaptırmazsan sorun olmuyo öncamlardada ben butun yaz gezdim light black ile hiçbir sorun olmadı...Arkalar zaten serbest film yaptırmak. Sadece sürücünün gözükmesi yeterli oluyormuş polisten bilgi almıştım...
kanima girme Fatih, zaten zor tutuyorum 50 ytl hicbirsey degil, gidip heran yaptirabilirim valla ama Polislerden cok cekiniyorum, bir dunyada Polis arkadasim var
abi benim yaptıralı kaç hafta oldu şeytan kulağına kurşun daha bişey yok hem bi dünyada polis arkadaşın varmış abi bizim bekçi arkadaşımız bile yok abi senin toprağa gideceksen haftasonu gitme derim haftaiçi max 1.5 saatte hallolur
haftaici isten cikip spora gidiyorum Fatihim, cok zor olur, c.tesi erken kalkip gidersem cabucak biter gibime geliyor, 1 saatte bitiririm demisti Metin diye bir eleman cekiyordu filmi, ayni yerden mi baksediyoruz bilmiyorum, her iki dukkan karsilikli koselerdeydi, artik oraya gidip bakacagim c.tesi, hangisi Siirtliyse ondan yaptiririm
abi büyük olan dükkanın sahibi siirtli yaşlı bi amca ayrıca dükkanın afişinde 5yıl garantili yazıyor ufak olan dükkanda yazmıyor abi buarada bir arkadaşta Eibach Pro-kit Yay 3.5 Cm var 200 ytl diyor ama bişeyler yapacak düşünürsen irtibata geçeriz ayrıca yanındada son susturucuyu iptal etmeye yarayan bi kit var hediye edecek
benimkide corsa c, ama suan icin yay alip takmayi acikcasi pek dusunmuyorum valla, bu araba polo gibi yuksek bir araba degil, ayrica eskiden van oldugu icinde konforu da yok, yaylarida takarsak yandik ama yinede aklimda bulunsun, sos susturucu iptali nasil birsey oluyor merak ettim ??
hayırlı olsun abi son susturucun..son susturucu iptal kitini bende görmedim abi nasıl bişeyse artık buarada abi geçen bi siteden link atmıştın son susturucu için alet omu? oysa bedavaya kapattın abi
aynen o abim, 39 ytl.mi ne fiyatida, gercektende oldukca ucuz, arabam dizel oldugundan ses alcam diye dusunmuyorum ama goruntu icin uc takacagima uc parasina son susturucu almak daha mantikli geldi bana, resimleri taktirinca ekleyeceggim
aynen o abim, 39 ytl.mi ne fiyatida, gercektende oldukca ucuz, arabam dizel oldugundan ses alcam diye dusunmuyorum ama goruntu icin uc takacagima uc parasina son susturucu almak daha mantikli geldi bana, resimleri taktirinca ekleyeceggim
bencede iyi etmişin abi zaten en dandik uca bile 20 ytl istiyorlar bari son susturucum var dersin 4 sene önce yedin son susturucusuna 60 ytl vermiştim abi vay be aksesuar almak eskisi kadar zor değil abi ya forumada yazdım abi dün fatihde vatan ticarete uğradım 14 jant lastik 500, 15-700 ytl 16-850 ytl
Metin abii telefonun yok yahu bendee valaa gelen geçen bakıodu napıyo bu adam diye ne pozlara girdim stopları çok kıyakkkkkk abi güle güle kullan süprüsü bozdum biras ama abi ben ne zmn beyoğluna gelsem sizin hemen bi arka sokağa park ediyorum arabayı.. Tavşanı sobelemiş oldum böylece :P eheh