corrado_g60
CORIMP
Volkswagen Türkiye
|
yukardakı vıdeoda sarkıyı yenı farkettım fatıh-nazlı bebe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VWGolf3GTI
|
Evt Passatlarda kullanılan 1,9T motor audi A4 lerde kullanılıyor. Çok sağlam makinalar 2002 de a4 1.9tdi vardı bendede ve 250km yi zorlarsan görüyorlardı ama 220 den sonra baya yavaş hızlanıyordu bendeki... Passat ların kasası a4 lerden biraz daha ağır olması yüzünden 235km görmesi bile güzel bence... VW acayip makina yapıyor.. TDI motorlar nerdeyse GTI motorları aratmaz oldu. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halil Kara
Otomobili: 2001 vw passat 1.9 tdi comfortline
|
yukardakı vıdeoda sarkıyı yenı farkettım fatıh-nazlı bebe  evet tesbitiniz dogru. Fatih kisaparmagin Hitler albumu calisiyor sarkinin adi da nazli bebe.bir muzik sireketinin fatih kisaparmagin sevilen calismalarini topladigi album:Hitler.  saygilar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corrado_g60
CORIMP
Volkswagen Türkiye
|
a'dan z'ye butun sarkılarını bılırım ve severım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hunter
Otomobili: VW PASSAT 1.8 T
|
Allah kaza bela vermesin aracın cok temiz duruyor... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halil Kara
|
Allah kaza bela vermesin aracın cok temiz duruyor...  Sagol kardesim iyi dileklerin icin tesekkur ederim. Allah kimzeye kaza bela vermesin gule gule kullanmalarini nasip etsin insallah...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neco_ua
Otomobili: 06 GRN 34
Golf mk II
|
20.000 ytl üstü alacağım tek araç. MAŞALLAH !
|
|
|
|
|
|
II'den ötesi yalan.
|
|
|
Halil Kara
|
20.000 ytl üstü alacağım tek araç. MAŞALLAH !
Tesekkurler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
manimelankolipisikoz
Otomobili: Caddy
arabam ve ben gerisi yansın :)
|
geçenlerde işten çıktım eve doğru gidiyorum ve ışıklarda bitane passat durdu aynen bu kasadan(lacivert)ışık yeşil olunca topukladım ben yolu yarıladım 2 kavşak arasını dikizden de bakıyorum passat geliyomu diye derken bu adamda bi topukladı diğer ışıklarda geldi önüme durdu  sonra hürmetler abi yol senindir dedim  Allah kaza bela vermesin Çok güzel araç.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fay78
voskaven poyo (ardanın ağzından)
Otomobili: VW POLO 1.6 HB AC
Tuna AKYÖN
|
iyi demişsin....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halil Kara
|
geçenlerde işten çıktım eve doğru gidiyorum ve ışıklarda bitane passat durdu aynen bu kasadan(lacivert)ışık yeşil olunca topukladım ben yolu yarıladım 2 kavşak arasını dikizden de bakıyorum passat geliyomu diye derken bu adamda bi topukladı diğer ışıklarda geldi önüme durdu  sonra hürmetler abi yol senindir dedim  Allah kaza bela vermesin Çok güzel araç. Tesekkurler arkadasim sagolasin.Allah kimseye kaza bela vermesin. Bu arada araci yaklasik 3 haftadir kullanamiyorum.Malum arac benim degil demistim okullar acilinca da araca pek gereksinim kalmadi kuzenler de gelince artik canavara ara sira biniyoruz :)Hafta sonu alip hasret gidermeyi dusunuyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryan|vw
Otomobili: '04 VW Transporter
|
Arkadaslar siz siz olun benm gibi ticari tipi arabalarla böle passat lı arklarla kapısmaın sonuc hüsran olur.Ben bunun üzerine bişi geliştrdim transitler cok uygun bak onlarla kapısın.tokatlamak cok kolay onları  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halil Kara
|
Arkadaslar siz siz olun benm gibi ticari tipi arabalarla böle passat lı arklarla kapısmaın sonuc hüsran olur.Ben bunun üzerine bişi geliştrdim transitler cok uygun bak onlarla kapısın.tokatlamak cok kolay onları   Biz yine de altimizda her ne olursa olsun dikkatli gitmeye ozen gosterelim degil mi? Her gun goruyoruz trafikte olan kotu seyleri.Uzuluyoruz.Araclarimiza bindigimizde kendimizi dusunmuyorsak hic olmazsa bizi sevenleri dusunelim.Dikkatli ve sakin kullanalim. Hayirli aksamlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
manimelankolipisikoz
Otomobili: Caddy
arabam ve ben gerisi yansın :)
|
Biz yine de altimizda her ne olursa olsun dikkatli gitmeye ozen gosterelim degil mi? Her gun goruyoruz trafikte olan kotu seyleri.Uzuluyoruz.Araclarimiza bindigimizde kendimizi dusunmuyorsak hic olmazsa bizi sevenleri dusunelim.Dikkatli ve sakin kullanalim.
Hayirli aksamlar...
aynen katılıyorum abi.gençlikte olsa önce düşünmek lazım napıyorum diye.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryan|vw
Otomobili: '04 VW Transporter
|
Tüm içtenliğğimmle katılıorm büüklerimee...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|