Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

Gönderen Konu: Canavar Passatim sizlerle...  (Okunma sayısı 6594 defa)

Ynt: Canavar Passatim sizlerle...
« Yanıtla #14 : 09 Aralık 2008, 18:21:02 »
Tesekkurler dostlarim, Allah razi olsun iyi dilekleriniz icin.

@suggestion
Sevgili kardesim evet ne yazikki konsolun gorunumu cd calarla bozuldu.Gonul isterdiki orjinal cd calari takalim ama cok fiyat cekiyorlar.Simdilik boyle devam edecek ama ilerde mutlaka o cd calara donecegim.
Bu arada ilk defa Alpine kullaniyorum ve cok memnun kaldim.Bundan once sony gt250 ve gt300 kullandim.Sony den daha kaliteli ses aldigimi ayni zamanda jbl mod-bass ta yine sony den daha kaliteli oldugunu saniyorum.Aracta wofeer yada amfi yok henuz ama sanki tesisat varmis gibi oldu.

@Can kardesim senin icin Ankara'ya gelirim :) Her ne kadar Kocaeli de yanyana olup birbirimizden haberimiz olmasa da yeterki bulusmak isteyelim, Allah izin verirse neden olmasin.Spoiler konusunda hem bagaj ustu hem de cam ustu dusunuyorum.Her ikiside hosuma gidiyor.Ama once sira tampon ve kapi korumalarini boyamakta :) Hersey sirayla

Hosca kalin.

Çevrimdışı Ouzoo

  • Bayılırım otobüs kokusuna
Ynt: Canavar Passatim sizlerle...
« Yanıtla #15 : 10 Aralık 2008, 01:24:53 »
Bende sony den alpine e geçiş yaptığımda baya afallamıştım..4*50 w sony xplod yerine 4*45 alpine 9847 aldım ve seninde bahsettiğin gibi gerçekten inanılmaz bir fark vardı..Olsun hayırlısı olsun inş olur bigün oda yavaş yavaş :)
Benimde önlerde jbl 657 component var ve jbl 1000 serisi bas var amfim sony x plod kompozisyon gerçekten güzel oturuyor jbl&alpine de..Kazasız belasız hırsızsız günlerde kullanman dileğiyle
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Ynt: Canavar Passatim sizlerle...
« Yanıtla #16 : 10 Aralık 2008, 12:09:59 »
Aynen oyle kardesim, cikis gucu sony den az gibi gorunsede verdigi performans daha fazla geldi bana.
Benimde mid-bass takimi JBL gt5-650C 165 mm.Iyi dileklerin icin tesekkurler.