nizam
nizam
Otomobili: volkswagen passat 1.6 cl
T.S.K envateri topçu Çvş..
|
burada boyatma abi hiç anlatana kadar iznin biter... güle güle kullan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bugia35
MK3 1.8 8v 90ps
Otomobili: VW GOLF III 1.8 8V 90PS
İYİLER MUTLAKA KAZANIR..!
|
aramıza bır izmirlinın (uzaklarda dahı olsa) katılmasına sevındım.aracın mukemmel ınşallah ızıne geldıgınde aracını canlı olarakta gorur tanısırız. http://www.vwtr.net/forum/sohbet/vw-izmir-t5210.0.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cadillak
Serdar
Otomobili: Golf 3 TDI EDITION
|
Arkadaslar hepinizin fikrine saygim var özellikle boyatmaya kalkarsan izinin biter diyen arkadasa  evet iznim biter ama bu araca uzun sure binmeyi dusunuyrum ve saginda solunda ufak tefek kanser baslangici var ve onlardan kurtulmam lazim. Yani boya olayi sart sadece 2 renk degilde gine ayni sade siyah olabilir. Jantlara gelince ya 16 lik oziler var 500 euro istedi eleman simdide onunla pazarliktayim. Takicam bendeki jantlari ama iki is olmasin die ugrasiyorum 15 degilde 16 veya 17" olsun istiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nefret35
cAn
Otomobili: GOLF III GTI 97
|
önce hosgeldin hocam bence cift renk çok iyi gider 17'' jant da takarsan alet yakar ortalığı 
|
|
|
|
|
|
imzamı kağıda değil asfalta atarım kalem kullanmam Golf ümle yaparım........
|
|
|
cadillak
Serdar
|
Boya sart "KOC" arkadasim yani boyanacak  janjanli derken? Fikirleriniz benim icin degerli haberiniz olsun. Sagolasin "nefret35" bende iki rengin hos durdugunu dusunuyorum bir cok versiyonunu gordum, Siyah tavan yesil alt kisim ne bileyim beyaz tavan siyah alt kisim cok var buralarda spor dedinmi boya degisimi sart  bide flip flop diyorlar su gunesde bakis acisina gore renkler degisiyor ya o cok tutuluyor ama benim kanim ona bir turlu isinmiyor ne bileyim. Jant olayi sart o allahin emri. Helezonlarda hazir yazmistim zaten. Nisan 15 gecti ama hala yaz uygulamsina gecemedik havalar hala kötü ve takamiyoruz hala. Bakalim nisan sonuna salladila ya insallah haalar bir an once duzelir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nefret35
cAn
|
janjanlı derken iste flipflop benzeri parlak turuncu, fosforlu yeşil fln renkler aklagelir böle patates cipsi pakedi kıvamında 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cadillak
Serdar
|
nefret35  ya bi alemsin böle patates cipsi gibi falan  gece gece iyi guldum. ya ben o kadar janjanli dusunmuyorum dedim ya ornektede verdigim gibi iki renk ama bakalim. Bu sene gelemiyecek gibiyim izne ya hayirlisi. bu arada nefret35 vites topuzun harika duruyor bende isterim bundan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nefret35
cAn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cadillak
Serdar
|
Logosuz pancur senin küpegin olsun ne olur be ya 15 euroluk bi dalga ayip ediyon sozum olsun ama dedigim gibi bu sene gelebilirmiyim bilmiyorum gelirsem getireyim bi dene sana getiremessemde benimkini sokersin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nefret35
cAn
|
orda 15 burda 150lira  sökerim valla hiç afetmem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
G60
GTI 16V
|
2 olsun logosuz panjur, birde stop sipariş geçeyim o zaman... Ürün tesliminde nakit ödeme. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cadillak
Serdar
|
Valla arkadaslar su sekilde bir ilave yapayim  simdi bildiginiz uzere golf 3 un bagaji kucuk eee bildiginiz uzere gumruk problemi buyuk derkennnnnn  sizlerden bu konuda beni mazur gormenizi rica edeyim bastanda sonra darilmaca gucenmece olmasin. Ha nefretle aramizdaki olay sudur ben onun vites topuzunu begendim oda benim logosuz pancurumu yani bi takas olayi soz konusu olur eger olursa  Yani benim yanimda parca getirebilme imkanim inaninki yok yoksa hepinize istediginiz pacayi getirirdim. bu arada G60 sana kargo konusunda ufak bir bilgi verdim ama bir basliga verdim okudunmu bilmiyorum. Simdi tekrarliyayim hazir burdayken buradan oraya o tip parcalara kargo minumum 30 euro civarindadir dir dedim cunku parcayi alip gidip sormak lazim net cevap icin yani orayla ayni paraya denk gelir boylelikle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cadillak
Serdar