Volkswagen Türkiye | Otomobil Forumu | Otomobilim | Buda benim oğlum :) YENİ Jant ve Yay Taktım
Sayfa: 1 2 [3 ]
Gönderen
Konu: Buda benim oğlum :) YENİ Jant ve Yay Taktım (Okunma Sayısı 4180 defa)
OffLineR
Koray
@Bach Güle güle kullan Allah kaza bela vermesin Bir soru sorayım arkadaşlar. Krom olarak beğenmediğiniz kapı kolları mı yoksa ön taraf mı? Ben kapı kollarını düşünüyorum çünkü siyah güzel durmayacak.
Dr_EmrE
Emre BAŞER
Otomobili: Bi süre yok..
Pre-tuned in Deutschland :)
Bence kapı koluda olsa başka zımbırtıda olsa krom hiç güzel durmuyor.. Siyah kalsın daha iyi..
Tesisat Sağlam , Yola devam..
OffLineR
Koray
Arabanın bir tek kapı kolları siyah kalacak. Bugün gördüm bir arkadaşta krom kapı kolları O kadar da göze batmıyor. Son kararım krom takıcam. Ama salı günü arabayı gördükten sonra fikrimi değiştiririm belki.
METiN
Otomobili: 1.7 DTİ
kazasiz belasiz gule gule kullan kardes, jantlar 10 numara, yaylarlada arac tamamen tamamlanmis bana kalirsa, keyifli surusler...
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......
Bach
Bahtiyar
Otomobili: Golf IV
Saolun arkadaslar... Kromlara gelince o kadarda göze batmıyor abartı bise yok arkadasın dedigi gibi.Kapı kolları siyah olursa dikiz aynalarıda siyaha boyamak gerekki güzel dursun bence.. Yorumun icin tesekkür ederim Metin
KOÇ:)
Güzel araç bende beğenmedim kromları ama jantlar çok yakışmış.
34 vn 9477
MeLiH
Otomobili: vw golf mk4
vallaha bncede çok temiz ve şık ama bnce şu mk4 lerin ön farına dokunmayın örjinal farı daha güzel bnce
Sayfa: 1 2 [3 ]
Tema Seçici
Açık Mavi -Dar
Koyu Gri -Geniş